Άκρως επιτυχημένη η παρουσία της Ακαδημίας μας στο τουρνουά του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, για τις μέρες 19/22-04-2017. Τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν των 2002-3  2004-5 και 2005-6-7 με 35 μέλη  τρεις προπονητές και δυο συνοδούς.

Η ακαδημία μας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του spotrclub και οι ομάδες μας αγωνίστηκαν στο γήπεδα των 11Χ11 και 7Χ7 οι 2002-2003 αγωνίστηκαν στα εκτός γήπεδα των ίσθμιων και Κιάτου.

Το τμημα των Junior  που το καθοδηγούσε ο Γ. Καραμήτσος  ξεκίνησαν μουδιασμένα, αφού αρκετά παιδιά έφευγαν για πρώτη φορά από την στοργική αγκαλιά των γονιών τους και με την βοήθεια την δική μας και των προπονητών άρχισαν να εγκλιματίζονται και να μπαίνουν στο πνεύμα του τουρνουά. Έδειξαν τις αρετές τους και τα χαρίσματα που διαθέτουν και απέδωσαν το ποδοσφαιρο που μαθαίνουν.

Προπονητης Γ. Καραμήτσος   ΡΑΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΤΣΙΝΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΝΟΥ  ΓΑΝΝΗΣ, ΠΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το τμήμα των προπαίδων έδειξε πολλά καλά στοιχεία με την καθοδήγηση του Ν. Διαμαντόπουλου, έβγαλε πείσμα ταλέντο ποιότητα πάθος.Ένα τμημα που σίγουρα θα δώσει πολλά στο μέλλον βάσει και της εικόνας που έδειξε αγωνιζόμενη για πρώτη φορά σε γήπεδο 11Χ11 ξεχώρισαν και έκαναν τον πιο όμορφο πανηγυρισμό που θα δουμε σε ένα από τα επόμενα βίντεο.

Προπονητής Ν. Διαμαντόπουλος :ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ,ΠΑΠΑΚΟΝΣΑΤΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΒΑΓΕΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ,ΜΕΝΤΟΥΣ ΧΙΣΑ,ΑΜΟΡΟΥΖΟ ΣΠΥΡΟΣ,ΟΡΝΤΕΝΤΖΙΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ,ΜΠΛΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΟΣ,ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΚΑΪΑΦΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ , ΤΣΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Προπονητής:Μ.Ράμος  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΠΑΪΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΜΟΥΡΤΗΚΑΣ ΦΑΝΗΣ,ΤΑΤΑΖΗ ΠΕΤΡΟΣ,ΣΩΤΗΡΩΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ,ΠΛΑΤΥΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΞΕΝΟΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ,ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΒΙΛΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ORLLANDO KIRZALIO

Την αποστολή συνόδευαν ο υπεύθυνος και διευθυντής της ακαδημίας Κυριάκος Αθανασίου και ο Γενικός Αρχηγός Νικόλαος Μαραγκός.

Τις ευχαριστίες μας προς όλους τους γονείς που βρέθηκαν και στήριξαν τα παιδιά στους αγώνες που έδιναν και για την διακριτικότατη  παρουσία κατά την διεξαγωγή του τουρνουά.Είμαστε περήφανοι  για όλους γιατί για μια  ακόμη φορά βγαίνοντας από το Αίγιο το διαφημίζουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν το διασκέδασαν , εμείς χαρήκαμε που τα είδαμε πραγματικά να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους εντός και εκτός αγώνων.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΙΓΙΟΥ .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ