Η παράδοση που στοίχειωσε. Κάπως έτσι θα πρέπει να αποδοθεί ο τίτλος σε αυτό το σενάριο που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας, καθώς ο Απόλλωνας Αιγίου μέχρι το 90΄ ήταν αγκαλιά με μία δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ισοπαλία και από το 90΄μέχρι το 94΄ κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να δεχτεί τρία γκολ και το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφωθεί σε 4-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Και μιάς και αναφερθήκαμε στην αρνητική παράδοση της Αιγιώτικης ομάδος, σε σύνολο 10 αγώνων έχει 1 ισοπαλία και 9 ήττες. Και όμως η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου βρέθηκε τόσο κοντά στο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, μα δυστυχώς για αυτή έφυγε με άδεια χέρια. Και μήπως ήταν η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που δέχεται γκολ καταδικαστικά στις καθυστερήσεις των αγώνων.

Μάλιστα αν τα παιχνίδια αυτά έληγαν λίγο πιο νωρίτερα ο Απόλλωνας θα είχε τουλάχιστον άλλους 4 με 6 βαθμούς και θα κοίταζε με εντελώς διαφορετικό πρίσμα την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το καθαρώς αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι του Άρη Πλέγα είχαν σε μεγάλη μέρα τους Τάσο Αλεξόπουλο που σκόραρε δις στο 20΄ και στο 90΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και έφθασε συνολικά τα 8 στο πρωτάθλημα, σκοράροντας μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ τα άλλα δύο πέτυχε ο Μπάμπης Νιάχος στο 93΄ και στο 94΄, φθάνοντας έτσι τα 6 στο πρωτάθλημα. Από πλευράς Απόλλωνα ο αειθαλής 46χρονος Χρήστος Μικές στο 81΄ (4ο φετινό), φαινόταν να δίνει το φιλί της ζωής στην ομάδα του, αλλά φευ..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Τζόβολος (77΄ Κοτσαύτης), Κ. Βλάχος, Μικές, Μυλωνάς (46΄ Κολάρος), Παπαδιονυσίου, Σέζαρ, Θεοτοκάτος, Χένρι (64΄ Μπακατσέλος), Βερβέρογλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ