Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι η Θύελλα Αιγίου γνώρισε την ήττα, αυτή την φορά στο «Ντα Λούζ» από τον Άρη Πατρών με σκορ 2-1 και υποχώρησε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Κυριάκου Αθανασίου σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο για αυτούς, ήδη βρέθηκαν με δύο τέρματα στην πλάτη με δράστες τους Μπάμπη Νιάχο στο 24΄ (7ο φετινό) και Χάρη Ιωακειμίδη στο 32΄, με τον τελευταίο να ανοίγει λογαριασμό τερμάτων για φέτος.

Στην επανάληψη η Αιγιώτικη ομάδα και με τις κατάλληλες αλλαγές που έγιναν από την σκακιέρα του πάγκου, κέρδισε αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και την απαραίτητη ουσία για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Το γκολ (2ο φετινό) του Αλέξανδρου Σακελλαρόπουλου λίγο πριν την εκπνοή στο 90΄, δεν μπορούσε χρονικά να αλλάξει κάτι ριζικά στον αγώνα, απλά η διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα για την Θύελλα, το στράβωσε ακόμα περισσότερο και η διαιτητής κ. Γεωργία Ντάβλα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Αιγιώτικης ομάδος και έτσι η 7η φετινή της ήττα ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Μάλιστα την Θύελλα δεν την υπερασπίστηκε ούτε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που θέλει όταν μία ομάδα να δίνει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι πολύ δύσκολο να τα χάσει και τα δύο.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Πράσινος, Δημόπουλος (61΄ Αντ. Παξιμάδης), Λ. Λαλαής (58΄ Νταλάκος), Ι. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Γιαννόπουλος, Καραμήτσος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάζης (69΄ Λιάτος), Αρβανίτης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ