Παρά την εξαιρετική εμφάνιση την πραγματοποίησε η Θύελλα Αιγίου, εν τούτοις δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με σκορ 1-0, στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων με αντίπαλο την Αναγέννηση Πατρών.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Και ο άγραφος αυτός νόμος ήρθε και παρουσιάστηκε κατά γράμμα στο σημερινό ματς και σε βάρος της ομάδος του Κυριάκου Αθανασίου. Τόσες ευκαιρίες που ξόδεψαν και σπατάλησαν σήμερα, ενδεχομένως να μην τις έκαναν σε όλο το φετινό πρωτάθλημα.

Και αυτός που αναδείχτηκε ήρωας για τους γηπεδούχους του Νίκου Λέσση, δεν ήταν άλλος από τον γκολκήπερ Νίκο Δαλαβούρα, που μετατράπηκε σε φύλακα – άγγελο για την εστία του, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ αποσόβησε τέσσερα με πέντε σίγουρα τέρματα.

Οι Νίκος Διαμαντόπουλος (δίς), Δημήτρης Μάζης, Γιάννης Καραμήτσος και Τάσος Σωτηρόπουλος ήσαν αυτοί που τους στέρησε ο αντίπαλος γκολκήπερ το όνομά τους από την λίστα των σκόρερ στο ματς.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε υπήρξε και γκολ σήμερα στα Ζαρουχλέϊκα, μόνο που αυτό προήρθε από τους γηπεδούχους, όπως καταλαβαίνετε κόντρα στη ροή του αγώνα στο 67΄ από τον Χαράλαμπο Δεληγιαννάκη (5ο φετινό).

Ενδεχομένως και σήμερα να έβαλε το χεράκι της και η αρνητική παράδοση που έχει η Αιγιώτικη ομάδα, καθώς σε 6 αγώνες έχει πλέον 1 νίκη και 5 ήττες.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ασημακόπουλος, Δημόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Μακρυγιαννάκης, Γιαννόπουλος (78΄Αντ. Παξιμάδης),  Σπηλιωτόπουλος (63΄ Λιάτος), Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάζης (78΄ Νταλάκος), Καραμήτσος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ