Συνεχίζοντας την φθίνουσα πορεία του σε όλη σχεδόν την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, ο Απόλλων Αιγίου γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα του από την Νίκη Προαστίου με σκορ 4-0.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Παλαιολογόπουλου αν και έχασαν μία κλασική ευκαιρία στο 8΄με τον Γιώργο Κολλάρο, εν τούτοις από το 17΄ – 22΄ έπαθαν ένα πραγματικό μπλάκ άουτ και χωρίς να το πολυκαταλάβουν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τα τέρματα των Γιώργου Μουστακόπουλου (1ο φετινό) και Γιάννη Αυγέρη (2ο φετινό).

Στην επανάληψη η ομάδα από το Δερβενάκι Μαμουσιάς μη έχοντας τι άλλο να χάσει, πέρασε ολοκληρωτικά στην επίθεση μήπως μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ που θα την έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς για αυτήν δεν τα κατάφερε.

Αντίθετα πιο ουσιαστικοί αποδείχτηκαν οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Πατρώνη που έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στην πιο ευρεία εκτός νίκη τους στο 89΄ με τον Άρη Παπαναγόπουλο (2ο φετινό) και στο 90΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Φιλοποίμενα Βέρρα (1ο φετινό).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Παπαδιονυσίου, Τζόβολος (61΄ Βερβέρογλου), Κ. Βλάχος, Μικές, Παπαβραμόπουλος, Τρακαδάς, Κοτσαύτης, Κολάρος (81΄ Μπακρόζης), Θεοτοκάτος, Σπηλιωτόπουλος (72΄ Σανδραβέλης).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ