Σε ένα ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, ο Πανιώνιος/Αχιλλέας  ήταν ο μεγάλος κερδισμένος αφού επιβλήθηκε στο γήπεδο της Ροδιάς του Απόλλωνα Αιγίου με σκορ 2-1, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογικά ανάσα, εν αντιθέσει με την Αιγιώτικη ομάδα που ξαναβρέθηκε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ήταν από τα παιχνίδια εκείνα στα οποία παίζονται έξι βαθμοί και όχι τρεις και δυστυχώς για τους γηπεδούχους του Γιάννη Παλαιολογόπουλου ήσαν αυτοί που υπέστησαν το μοιραίο, αφού το άγχος ήταν αυτό που λύγισε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του, ενώ σε πάρα πολλά σημεία του αγώνα απουσίαζε και το καθαρό μυαλό.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι του Αλέκου Ψαλτάκη εκμεταλλεύτηκαν όλα αυτά τα αρνητικά σημεία των αντιπάλων τους και με χρυσούς σκόρερ τους Κώστα Βετούλα στο 17΄ (1ο φετινό) και Ανδρέα Μπαρδούση στο 54΄ επίσης (1ο φετινό), βρήκαν την ευκαιρία να αποδράσουν με ένα σπουδαίο τρίποντο στις αποσκευές τους.

Οι γηπεδούχοι παρόλο που ισοφάρισαν σχετικά νωρίς στο 24΄ με τον Στέλιο Καρβούνη (2ο φετινό), εν τούτοις δεν μπόρεσαν στην συνέχεια να διαχειριστούν σωστά την ροή του αγώνα, ούτε καν ακολουθήσουν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που λέει ότι παιχνίδι που για κάποιο λόγο δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον μην το χάσεις..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Μπακατσέλος, Παπαβραμόπουλος, Βερβέρογλου, Κοτσαύτης (78΄ Μπακρόζης), Κόρδας, Θεοτοκάτος, Μητρόπουλος, Καρβούνης (88΄ Λαμπρόπουλος), Χένρι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ