Συνεχίζοντας την φθίνουσα πορεία του ο Απόλλων Αιγίου γνώρισε άλλη μία βαριά ήττα, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Ροδιάς από τον  Πανμοβριακό με σκορ 5-2.

Πλέον οι γηπεδούχοι του Γιάννη Παλαιολογόπουλου μόνο μαθηματικές ελπίδες έχουν για να σώσουν την παρτίδα, αφού σήμερα εγκαταστάθηκαν στην 16η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και για να γλυτώσουν πρέπει να κάνουν αυτοί το 3Χ3=9 και παράλληλα Λέων Αλισσού και Απόλλωνας Εγλυκάδος, να κάνουν τρείς σερί ήττες.

Όπου φτωχός και η μοίρα του που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας και κάπως έτσι εξελίχτηκαν σήμερα τα πράγματα στη Ροδιά για την ομάδα από το Δερβενάκι Μαμουσιάς, αφού μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών δέχτηκαν 4!!! τέρματα.

Όλα ξεκίνησαν από το 39΄ και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο δείκτης του σκορ είχε ανέβει στο 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου, χάρις στα τέρματα του Θανάση Παπουτσή στο 39΄, 43΄ και ενδιάμεσα στο 41΄ του Γρηγόρη Νιφορόπουλου (2ο φετινό).

Στην επανάληψη ο κορυφαίος σκόρερ της κατηγορίας ο Θανάσης Παπουτσής ολοκλήρωσε τον αγώνα και το καρέ του με δύο εύστοχα πέναλτι στο 47΄ και στο 89΄ και έφθασε συνολικά τα 29 στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς που προσπάθησε όσο μπορούσε για το καλύτερο δυνατόν, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 75΄ με τον Στέλιο Καρβούνη (3ο φετινό) και στο 79΄ με τον Τάκη Βερβέρογλου (2ο φετινό)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Μυλωνάς(46΄Καραγιαννάκης), Ράπας, Τζόβολος, Βλάχος, Παπαβραμόπουλος, Βερβέρογλου, Σανδραβέλης, Λιακόπουλος(60΄Θεοχαρόπουλος), Θεοτοκάτος, Καρβούνης, Μπακατσέλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ