Συνεχίζοντας την μεταγραφική της ενίσχυση η ομάδα των Καλαβρύτων ανακοίνωσε την απόκτηση 2 ακόμη ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Δημητρόπουλος (μεσοαμυντικός) που αγωνιζόταν στην ομάδα του Αία/Ζαβλάνι και ο Κώστας Καραχάλιος (αμυντικός) με τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου να είναι η τελευταία του ομάδα, θα φοράνε στο φετινό πρωτάθλημα την φανέλα της ομάδας των Καλαβρύτων.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Δημήτρη Δημητρόπουλου

Η Α.Ε.Καλαβρύτων ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μεσοαμυντικού Δημήτρη Δημητρόπουλου,

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις στην Α΄κατηγορία, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Πανιώνιο/Αχιλλέα, τον Μέγα Δικέφαλο, τον Ατρόμητο Αντιρρίου, το Πάτραι και τον Αία/Ζαβλάνι.

Η οικογένεια της Α.Ε.Καλαβρύτων τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες. 

 

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Κώστα Καραχάλιου

Η Α.Ε.Καλαβρύτων, ανακοινώνει την απόκτηση του, Κώστα Καραχάλιου. Ο έμπειρος αμυντικός, που μεγάλωσε στα Καλάβρυτα αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο και διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα, την προσφορά και το ήθος του, στις ομάδες που αγωνίστηκε. Έχει αγωνιστεί στους νέους της Παναχαϊκής, στην Δ΄Εθνική με τον ΠΑΟ Βάρδας, στην Γ΄Εθνική με την ομάδα της Θύελλας Πατρών και στην Α΄ κατηγορία τα τελευταία πέντε χρόνια με την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου. Έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα στην Γ΄Εθνική, τρία Πρωταθλήματα  στην Α΄κατηγορία, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων, τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ