Η στατιστική της Α΄ Ε.Π.Σ.Α. (10η αγωνιστική)

*  4 νίκες γηπεδούχων, 1 φιλοξενούμενων και 3 ισοπαλίες ήταν η σούμα της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

*  1 νίκη (Θύελλα Αιγίου) και 1 ήττα (Απόλλων Αιγίου), ήταν ο απολογισμός των δύο εκπροσώπων της Αιγιάλειας, σε αυτή την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

*  Αξιοποιώντας την έδρα αυτή τη φορά (γήπεδο Αβύθου) η Θύελλα Αιγίου επικράτησε του Πανιώνιου/Αχιλλέα με σκορ 3-1, με κύριο χαρακτηριστικό ότι και οι 4 φετινές νίκες της είναι8 με το ίδιο σκορ!!!!! Πλέον σε 7 αγώνες η Αιγιώτικη ομάδα έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

*  4η συνεχόμενη ήττα (1-3) για τον Απόλλωνα Αιγίου, αυτή την φορά στο γήπεδο της Ροδιάς από την Αναγέννηση Πατρών, με την Αιγιώτικη ομάδα να συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στο Ριόλο, αφού απέσπασε ισοπαλία (2-2) στο 93΄ απέναντι στον τοπικό Πανμοβριακό που του έσπασε το απόλυτο νικών και εξακολουθεί να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

*  Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, αφού κόλλησε στην λευκή ισοπαλία (0-0) στο #Θόδωρος Χρυσανθόπουλος# με αντίπαλο τον Άρη Πατρών.

*  Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πήγασος Μπεγουλακίου ο οποίος συνέτριψε στο Σαραβάλι στο #Κ. Ζάρρας# το Λιμνοχώρι με σκορ 4-2 και σκαρφάλωμα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Ατρόμητο Πατρών στα Ζαρουχλέϊκα, όπου επικράτησε του Απόλλωνα Εγλυκάδος με σκορ 2-0.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Νίκη επικράτησε στο γήπεδο του Προαστίου του ουραγού Λέοντα Αλισσού με σκορ 2-0.

*  Τέλος στην Παραλία η τοπική Δόξα και ο Εθνικός Σαγεΐκων αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

*  Λιμνοχώρι (4), Ατρόμητος Πατρών και Πανιώνιος/Αχιλλέας (3) είναι οι ομάδες με τις περισσότερες αποβολές στο πρωτάθλημα.

*  Νίκη Προαστίου (5), Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (4) και Ατρόμητος Πατρών (3) είναι οι ομάδες με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι.

*  Δεν γνωρίζουν τι εστί πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα Αναγέννηση Πατρών, Απόλλων Αιγίου και Διαγόρας Βραχνεΐκων.

*  Ο Διαγόρας είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο νικών (5) εντός έδρας.

*  Πρώτες εντός έδρας ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα για Δόξα Παραλίας και Πανμοβριακό.

*  Πρώτες εκτός έδρας ισοπαλίες για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και τον Εθνικό Σαγεΐκων.

*  Πρώτη εκτός έδρας ήττα για το Λιμνοχώρι μετά από 4 παιχνίδια (3 νίκες, 1 ισοπαλία).

*  Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Ατρόμητο Πατρών μετά από 4 παιχνίδια (2 ισοπαλίες, 2 ήττες).

*  8 παιχνίδια συμπλήρωσε αήττητος (6 νίκες, 2 ισοπαλίες) ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και 5 οι Διαγόρας Βραχνείκων (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και Ατρόμητος Πατρών (3 νίκες, 2 ισοπαλίες).

*  Οι Δημήτρης Ανδρεόπουλος (8) και Χρήστος Νάτσης (7), έχουν πετύχει τα 15 από τα 16 τέρματα της Νίκης Προαστίου.

*  Ζευγάρι τερμάτων για τους Ραφαήλ Σκιαδαρέση (Αναγέννηση Π.) και Τσίφα (Πήγασος Μπεγουλακίου).

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Γιάννης Σπανός (Διαγόρας) και Θανάσης Παπουτσής (Πανμοβριακός).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Χρήστος Νάτσης (Νίκη Προαστίου).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Αντώνη (Άκη) Δημόπουλο (Θύελλα Αιγίου), Κώστα Λάζαρη (Πανιώνιος/Αχιλλέας), Δημήτρη Χριστόπουλο (Πήγασος Μπεγουλακίου), Γιώργο Αντωνόπουλο (Πανμοβριακός), Κωνσταντίνο Βαγγελάτο (Ατρόμητος Π.).

*  24 τέρματα επιτεύχτηκαν ή 3,00 μ.ο. ανά παιχνίδι σε αυτή την 10η αγωνιστική και πλέον φθάσαμε συνολικά τα 245 στο πρωτάθλημα (3,07) μ.ο.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

12 γκολ: Σπανός (Διαγόρας)

11 γκολ: Παπουτσής (Πανμοβριακός)

  9 γκολ: Μούνγκουλι (Άρης Π.)

  8 γκολ: Ανδρεόπουλος (Νίκη)

  7 γκολ: Σταυριανόπουλος (Δόξα Παραλίας), Σωτηρόπουλος (Σαγέϊκα),  Νάτσης (Νίκη)

  6 γκολ: Μπερτσιάς (Αγ. Βασίλειος), Μπαλάσης (Πήγασος)

  5 γκολ: Καραμήτσος (Θύελλα), Ανδρικόπουλος (Αναγέννηση)

  4 γκολ: Μάζης (Θύελλα), Χριστόπουλος (Ατρόμητος), Στουπάκης (Δόξα Παραλίας), Τσίφας (Πήγασος), Μπουλούμπασης, Τσάτο (Αγ. Βασίλειος), Αναγνώστου (Διαγόρας)

  3 γκολ: Μικές (Απόλλων Αιγ.), Διαμαντόπουλος (Θύελλα), Σ. Βανάκας (Εγλυκάδα), Τσάλτας, Μούτσα (Ατρόμητος), Σκιαδαρέσης (Αναγέννηση), Γραμματικόπουλος (Πανμοβριακός), Ανδρ. Γερασιμόπουλος, Σχοινάς, Λαζανάς (Λιμνοχώρι), Παντελής (Εγλυκάδα), Αλεξόπουλος (Λέων)

  2 γκολ: Αρβανίτης (Θύελλα), Κόρδας, Μητρόπουλος, Καρβούνης, Κάρμας, Χένρι (Απόλλων Αιγ.), Σταυρόπουλος, Νιάχος (Άρης Π.), Γασπαρινάτος, Ραμόπουλος (Πήγασος), Αποσκίτης, Βαβάτσικος (Διαγόρας), Γ. Σέρμπος (Λιμνοχώρι), Καταρτζόπουλος, Σπανός (Δόξα Παραλίας), Δεπούντης (Πανιώνιος), Ξυπολιάς (Λέων), Νικολόπουλος, Κατσαρέλιας, Κουτούλας (Αναγέννηση), Αβράμης (Πανμοβριακός)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ