Νίκη που ισοδυναμεί με πραγματικό χρυσάφι πέτυχε σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. ο Απόλλωνας Αιγίου, ο οποίος επιβλήθηκε του Εθνικού Σαγεΐκων με σκορ 3-2.

Έσπασαν στην κυριολεξία καρδιές στο γήπεδο της Ροδιάς από το σασπένς και τις μεγάλες ανατροπές που προέκυψαν στην σημερινή αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους του Νίκου Σαλαμαλίκη, να προηγούνται δύο φορές στο 12΄ και στο 54΄ με τον Νίκο Σωτηρόπουλο 0-1 και 1-2, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Και αυτό γιατί οι παίκτες του Γιάννη Παλαιολογόπουλου ήθελαν πολλά να αποδείξουν πρώτα απ΄ όλα στους ίδιον τους τον εαυτό, καθώς πολλοί τους κατηγορούσαν ότι φέτος θα ήσαν από τους πιο αδύναμους κρίκους του φετινού πρωταθλήματος.

Έτσι έσφιξαν τα δόντια και με το μαχαίρι ακονισμένοι στο στόμα έφθασαν στην ολική ανατροπή στο 24΄ με τον Χένρι , στο 64΄ με τον αειθαλή 45χρονο Χρήστο Μικέ και στο 79΄με τον Τάκη Κόρδα.

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Ζαφειρόπουλος (82΄ Παπαβραμόπουλος), Τρακαδάς, Βερβέρογλου, Μικές, Κοτσαύτης, Κόρδας, Κάρμας, Φαμπιάν, Χένρι (64΄ Σέζαρ), Θεοτοκάτος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ