Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Παναιγιάλειο να αγωνίζεται εντός έδρας με τον Δαβουρλή Κ.92, τη Θύελλα Αιγίου να δοκιμάζεται στην έδρα του Αετού Πατρών, καθώς και το ντέρμπι της περιοχής μας, αυτό ανάμεσα σε Α.Ε Αιγείρας/Ακράτας και Α.Ε. Καλαβρύτων.

Όσον αφορά τον Παναιγιάλειο, έχει την ευκαιρία, με νίκη, να συνεχίσει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και φυσικά να αυξήσει την διαφορά του από τον Αετό Πατρών, εάν ο τελευταίος δεν καταφέρει να επικρατήσει της Θύελλας Αιγίου. Μάλιστα, οι “μελανόλευκοι” έχουν δύο συνεχόμενα ματς στην έδρα τους (την άλλη εβδομάδα υποδέχονται την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας), κάτι που ουσιαστικά πρέπει να… μεταφραστεί σε έξι πόντους. Φυσικά, οι Αιγιώτες πρέπει να βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και να μαζεύουν βαθμούς. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα πιστεύουμε πως η Αιγιώτικη ομάδα θα λυγίσει την αντίσταση του Δαβουρλή Κ.92 και θα κάνει, για αρχή, το 5χ5.

Διαιτητής της αναμέτρησης (Κυριακή 13/10, 16:30) είναι ο κ. Οικονόμου, ενώ βοηθοί του οι κ.κ. Ηλιόπουλος, Θεοφανόπουλος. 

Η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου τώρα, έχει δύσκολη αποστολή αυτή την αγωνιστική, αφού φιλοξενείται στο γήπεδο της Αγυιάς από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, Αετό Πατρών. Η Θύελλα Αιγίου θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Πάτρα, αφού μέχρι στιγμής έχει τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα από τη νίκη επί του Δαβουρλή με 2-0. Απέναντι της θα βρει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία θέλει να επανέλθει στα τρίποντα, έπειτα από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Νίκη Προαστείου.

Διαιτητής της αναμέτρησης (12/10, 16:30) είναι ο κ. Τηλιγάδας, ενώ βοηθοί του οι κ.κ. Οικονόμου, Μπαλαρούτσος.

Στο γήπεδο της Ακράτας θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους η Α.Ε Αιγείρας/Ακράτας και τα Καλάβρυτα. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο τη παραμονή στη κατηγορία και κάθε βαθμός στην προσπάθεια αυτή, είναι πολύτιμος. Πάντως μιλάμε για ένα ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες της περιοχής μας,  το οποίο το περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα. Η Α.Ε Αιγείρας/Ακράτας από την ισοπαλία (1-1) με τον Δαβορλή Κ.92 και τα Καλάβρυτα από την επιβλητική νίκη (4-1) επί του Α.Π.Ο Αρόη.

Διαιτητής της αναμέτρησης (12/10, 16:30) είναι ο κ. Φωκάς, ενώ βοηθοί του οι κ.κ. Γεωργακόπουλος, Κουτσοχέρας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 (16:30)

Νίκη Προαστείου – Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (Δ: Καλύβας, Β: Ανδιανός, Διαλυνάς)

Άρης Πατρών – Α.Π.Σ Πάτραι (Δ: Παπαδόπουλος, Β: Μπαλτάς, Αβραμοπούλου)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 (16:30)

Ηρακλής Πατρών – Α.Π.Σ Αρόη (Δ: Μπλίκας, Β: Τσούρας, Πρεζας)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ