Παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο η Θύελλα Αιγίου, εν τούτοις δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 2-1 στα Βραχνέϊκα από τον τοπικό Διαγόρα.

Ήταν πραγματική ματσάρα από δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα εκατέρωθεν και έγινε από τα παιχνίδια εκείνα που έχει μεγάλη ανάγκη να βλέπει κανείς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Νικητές στα σημεία οι γηπεδούχοι του Θόδωρου Πατρώνη που το πίστεψαν περισσότερο, αλλά και που το ήθελαν περισσότερο. Βλέπετε ο πήχης έχει ανέβει και φέτος στα επουράνια για αυτούς και ως είθιστε η έδρα παίζει τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο ρόλο. Μάλιστα σήμερα ίσως να μίλησε ..και η ευνοϊκή παράδοση που έχουν οι γηπεδούχοι, αφού έκαναν  το 3 στα 3 εντός έδρας με αντίπαλο την Αιγιώτικη ομάδα, ενώ συνολικά σε 5 αγώνες παραμένουν αήττητοι. Ο Διαγόρας βρήκε σκορ στο 21΄ από τον Κώστα Βαβάτσικο (2ο φετινό) και στο 81΄ από τον Νίκο Αποσκίτη, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό τερμάτων με την καινούργια του ομάδα.

Όσον αφορά την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου στάθηκε όρθια σε μία πολύ δύσκολη έδρα, έπαιξε σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλό της και αφού ισοφάρισε στο 43΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κώστα Αρβανίτη που κέρδισε ο ίδιος, ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα την φετινή περίοδο, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Κοντογεώργος, Δημόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Αντ. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Γιαννόπουλος (85΄ Λιάτος), Διαμαντόπουλος (57΄ Μάζης), Καραμήτσος, Νταλάκος (57΄ Σταματόπουλος), Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ