Στο τρίτο της κατά σειρά φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα Βραχνέϊκα, η Θύελλα Αιγίου γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Διαγόρα με σκορ 5-1.

Η Αιγιώτικη ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου που στη φετινή σεζόν θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, από αυτό που τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει, κατάφερε να προηγηθεί στο 19΄ με τον Μάριο Σπηλιωτόπουλο.

Ένα προβάδισμα όμως που δεν μπόρεσε να διατηρήσει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 44΄ οι γηπεδούχοι του Χρήστου Τσίκα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Γιώργο Κυριαζόπουλο.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας που σημειωτέον από φέτος θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα στο 56΄ και πάλι με τον Γιώργο Κυριαζόπουλο, στο 64΄ με τον Άκη Κωστή, στο 72΄ με τον Βασίλη Χριστόπουλο, που πλήγωσε την παλιά του ομάδα και στο 79΄ με τον Παναγιώτη Μπακάλη.

 

ΘΥΕΛΛΑ: Πράσινος, Ραμπούζια, Σκιαδάς, Μανέτας, Δαυλάς, Λαλαής, Γιαννόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ασπρούκος, Λιάτος, Διαμαντόπουλος

 

Έπαιξαν ακόμη και οι Ασημακόπουλος, Ράμμος, Μπλάτα, Λαμπίρης, Μουκάϊ, Ζαφειρακόπουλος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ