Η απάντηση του Παναθηναϊκού στην Φλόγα Ροδιάς

Με απορία διαβάσαμε μια ανάρτηση από τον Αθλητικό σύλλογο Φλόγα Ροδιάς στο Αίγιο στην σελίδα που διατηρεί στο Facebook, που αναφέρει τα κάτωθι:

΄΄ Μετά τον αγώνα προπαίδων της ομάδας μας με την Θύελλα Αιγίου οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού έκαναν αίτημα στην ομάδα μας να δοκιμάσουν (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε τα ονόματα των παιδιών) παίκτες. Με μεγάλη τιμή για εμάς το αίτημα έγινε δεκτό΄΄

Ουδέποτε πήγαν σκάουτερ στο συγκεκριμένο αγώνα που επικαλείται  το εν λόγω σωματείο, πόσο δε να στείλουμε και επιστολή. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται είναι παντελώς ανακριβές! Και για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας θα θέλαμε το συγκεκριμένο σωματείο να ανασκευάσει την ανάρτηση του και να τονίσει στους γονείς των παιδιών ότι δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Εδώ να σας πούμε, μιας και έχουν και φωτογραφίες από τα  δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν στην Παιανία, πρόκειται  για τα ανοιχτά δοκιμαστικά που είχαμε εξαγγείλει εδώ και αρκετό καιρό με σχετική ανάρτηση μας εδώ (Στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας, (οδός Πελλήνης, τέρμα Λεωφόρου Καρελλά, Κορωπί) θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού το προσεχές Σ/Κ (25-26 Μαρτίου).Θυμίζουμε ότι τα δοκιμαστικά αφορούν νεαρούς ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες 2002-2005 και η προθεσμία για)

Στην περιοχή του Αίγιου συμβεβλημένη με τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είναι η Ακαδημία της Θύελλας Αίγιου όπως δεκάδες άλλες στην Ελλάδα. Οι αθλητές αυτοί εντάσσονται στο πρόγραμμα ανάπτυξης του Παναθηναϊκού και παρακολουθούνται επισταμένα από την ομάδα. Δεν μπορεί να γίνει εξομοίωση των παιδιών που συμμετέχουν στα ανοιχτά δοκιμαστικά και των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανάπτυξης του Παναθηναϊκού και παρακολουθούνται συστηματικά, είτε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων των αθλητών, είτε στις μετρήσεις και αξιολογήσεις που οργανώνονται από το πρόγραμμα, είτε σε επισκέψεις στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού προκειμένου να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

 

Η Ακαδημία μας προς την Φλόγα Ροδιάς απαντά 

 

 

 

Η ακαδημία της Θύελλας Αίγιου εκφράζει, την δυσαρέσκεια της για την ανάρτηση της Φλόγας Ροδιάς σχετικά με τους σκάουτερ που  υποτίθεται ότι ήρθαν και κάλεσαν κάποια παιδιά της φλόγας για δοκιμαστικά και μάλιστα όλως τυχαίως, στο μεταξύ μας παιχνίδι των προπαίδων μάλιστα στο οποίο και χάσαμε γιατί εμείς δεν νικάμε μόνο αλλά και χάνουμε.

Είναι άσχημο πράγμα να προσπαθείς να κοροϊδέψεις Γονείς και παιδιά, φέρνοντας κατά φαντασία σκάουτερ για να μπορέσεις να αυτοπροβληθείς και μάλιστα χρησιμοποιώντας τον Παναθηναϊκό  στην προκείμενη περίπτωση, μάλιστα κλήθηκε και ποδοσφαιριστής που ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε καθόλου, άραγε πως τον τσέκαρε ο σκάουτερ;

Όπως επίσης να σας πούμε ότι δεν ήταν άσχημο το ότι στείλατε στα ανοιχτά δοκιμαστικά του παναθηναϊκού παιδιά τα οποία πιστεύετε και καλώς πράξατε. Άλλωστε και ποια ομάδα δεν θα έστελνε; Εδώ από όλη την Ελλάδα σχεδόν πήγαν να δοκιμαστούν παιδιά από ομάδες που δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα του παναθηναϊκού, κάτι για το οποίο εμείς είμαστε μέλος επίσημα.

Κρίμα να πέφτετε σε τέτοια παιδαριώδη ατοπήματα, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη όσων σας εμπιστεύονται . Δεν είναι ντροπή να πείτε ότι αποφασίσατε να πάνε παιδιά να δοκιμαστούν, αν το λέγατε κανείς δεν θα σας έκλεινε την πόρτα, ντροπή είναι να προσπαθήσεις να  κοροϊδέψεις τους γύρω σου, είναι ότι χειρότερο!

Εμείς από την δική μας μεριά κατανοώντας τις προσδοκίες και όνειρα που έχει κάθε παιδί, τους ευχόμαστε να έχουν τα καλυτέρα για αυτά και τους Γονείς τους και να συνεχίσουν τις προσπαθείς τους χωρίς να έχουν άγχος , μόνο να παίζουν και να χαίρονται το ποδόσφαιρο.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΙΓΙΟΥ.

Πηγή: thyellaaigioyfc.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ