Τίτλοι τέλους για τον Απόλλωνα Αιγίου ο οποίος και μαθηματικά από σήμερα επιστρέφει εκ νέου στην Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. αφού γνώρισε την ήττα και μάλιστα την πιο βαριά στο φετινό πρωτάθλημα, στην Παραλία από την τοπική Δόξα με σκορ 6-0.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Τσίκα που βρήκαν σάκο του μποξ για να προπονηθούν, αλλά και παράλληλα να μην δείξουν τον παραμικρό οίκτο, απέναντι σε μία ομάδα που είχε κατέβει με 11 ποδοσφαιριστές και ήταν θέμα χρόνου ο υποβιβασμός της.

Με το καλημέρα κιόλας η Δόξα έδειξε τις άγριες προθέσεις της, αφού από το 2΄ κιόλας λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Στάθη Παπαδημητρίου και στο 21΄ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του αλλά και της ομάδος του, φθάνοντας συνολικά τα 4 στο πρωτάθλημα. Μάλιστα μέχρι την λήξη του ημιχρόνου πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 24΄ με τον Θανάση Φωτόπουλο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Παραλίας συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και το επιθετικό της κρεσέντο συνεχίστηκε στο 54΄και πάλι με τον Θανάση Φωτόπουλο (8ο φετινό), στο 63΄ με τον Πολύδωρο Βουτσινά (2ο φετινό) και ο επίλογος ανήκει στον κορυφαίο σκόρερ της Νίκο Σταυριανόπουλο (18ο φετινό).

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Παλαιολογόπουλου αυτοί ήδη καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την ερχόμενη περίοδο που όπως προαναφέραμε θα τους βρει στην Β΄ Κατηγορία και πλέον το μόνο που τους απομένει είναι να τερματίσουν όσο το δυνατόν με το κεφάλι ψηλά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος, Λαμπρόπουλος,  Παπαβραμόπουλος, Βερβέρογλου, Μυλωνάς, Σανδραβέλης, Λιακόπουλος, Θεοτοκάτος, Μπακατσέλος, Θεοχαρόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ