Σε ένα κακό ποιοτικά ματς με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, Δόξα Παραλίας και Θύελλα Αιγίου κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στο ουδέτερο γήπεδο των Βραχνεΐκων.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι του Κυριάκου Αθανασίου παρέμειναν μεν για 8ο σερί παιχνίδι αήττητοι (5 νίκες, 3 ισοπαλίες), όμως με το ματς λιγότερο (Πανμοβριακός) που έχουν και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα, μοιράζονται πλέον την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο τον Άρη Πατρών.

Πάντως το σημερινό ματς θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τις μνήμες όλων όσων το παρακολούθησαν, αφού και οι δύο ομάδες απείχαν πολύ από το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, πολύ δε περισσότερο η Αιγιώτικη η οποία είχε να δώσει 34 ημέρες επίσημο παιχνίδι στα πόδια της. Μάλιστα ήταν αυτή που σπατάλησε την πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα στο 27΄ με τον Κώστα Αρβανίτη που δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και να πετύχει το γκολ που ενδεχομένως να έδινε σύμφωνα με την μορφή του αγώνα και τη νίκη στην ομάδα του.

Όσον αφορά τώρα την πλούσια προϊστορία των δύο ομάδων σε 11 αγώνες, η Θύελλα Αιγίου έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Πράσινος, Δημόπουλος, Λαλαής, Ι. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Γιαννόπουλος (82΄ Σταματόπουλος), Kαραμήτσος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάζης (53΄ Νταλάκος), Αρβανίτης (62΄ λ.τ. Λιάτος).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ