Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ενδεχομένως και με πόνο. Ανάλογα φυσικά το συναίσθημα που άφησε στους παίκτες της Θύελλας Αιγίου η ήττα τους στα Σαγέϊκα με σκορ 1-0 από τον τοπικό Εθνικό.

Οι φιλοξενούμενοι του Κυριάκου Αθανασίου έτρεχαν με ένα εντυπωσιακό σερί 11 συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων (6 νίκες, 5 ισοπαλίες), όμως σήμερα δεν μπόρεσαν να δώσουν την ανάλογη συνέχεια.

Και αυτό γιατί βρήκαν απέναντί τους μία ομάδα ιδιαίτερα παθιασμένη η οποία δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τις παραμικρές απώλειες στην έδρα της. Έτσι έμμεσα πλην σαφώς μετέφερε το παιχνίδι στην δύναμη, στοιχείο το οποίο γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά και εκμεταλλευόμενη ένα στημένο στο 36΄ ο Βασίλης Σαλαμαλίκης με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό αλλά πανάκριβο γκολ (2ο φετινό) για την ομάδα του.

Από εκεί και ύστερα και μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού ο νόμος των Σαγεΐκων στην καυτή έδρα τους ήταν αυτός που διαχειρίστηκε περισσότερο αυτό το ισχνό προβάδισμα.

Η Αιγιώτικη ομάδα σε ένα ματς που φαινόταν δίχως επιστροφή σε αυτό, είχε δύο καλές στιγμές στο 27΄ με τον Νίκο Διαμαντόπουλο και στο 56΄ με τον Αλέξανδρο Λαλαή.

Ίσως εδώ να μίλησε…και η αρνητική παράδοση που έχει η Θύελλα απέναντι στον Εθνικό, αφού σε 6 αγώνες έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Πράσινος, Δημόπουλος (75΄ λ.τ. Αντ. Παξιμάδης), Λ. Λαλαής (82΄ λ.τ. Μακρυγιαννάκης), Ι. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Γιαννόπουλος (62΄ Νταλάκος), Αλ. Λαλαής, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάζης, Kαραμήτσος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ