Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Αβύθου η Θύελλα Αιγίου επικρατώντας με 2-1 απέναντι στο Λιμνοχώρι. Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό με την ¨χρυσή αλλαγή” του Κυριάκου Αθανασίου όπως αποδείχτηκε τον Μητρόπουλο που δέκα λεπτά μετα την εισοδό του (79′) έδωσε την νίκη στην αιγιώτικη ομάδα.

Στο σκόρ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Μουκάι στο 14΄λεπτό για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Παρτάλη στο 36′ λεπτό.

Στη επανάληψη και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο διαιτητής της αναμέτρησης κος Τζαγκαράκης έδειξε την κόκκινη κάρτα στους Διαμαντόπουλο (Θύελλα) και Παναγόπουλο (Λιμνοχώρι) άφηνοντας και τις 2 ομάδες με 10 παίκτες για τα επόμενα 30 λεπτά.

Διατητής της αναμέτρησης: Λάμπρος Τζαγκαράκης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ασημακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος (92′ Περισνάκα), Ραμπούζια, Δαυλάς, Μανέτας, Γιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος, Λιάτος, Ασπρούκος (73′ Σκιαδάς), Μάλλιος (79′ Μητρόπουλος), Μουκάι (86′ Μαρινάκης).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Δρόσος, Τσαγγαράς, Παναγόπουλος, Σουβαλιώτης, Κατριμπούζας Ι, Γκιώνης, Μπακούλιας (89′ Ζερδεβάς), Μπεκίρης Μιχ, Κατσίνας, Παρτάλης (86′ Μπεκίρης Μιλτ.), Λοτσάρης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ