Στην δεύτερη φιλική της αναμέτρηση που διεξήχθη και αυτή στο γήπεδο της Ζήριας, η τοπική ομάδα και η Θύελλα Αιγίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το εγγλέζικο σκορ 4-4.

Και σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη παρατάχτηκε με πολλές ελλείψεις, αλλά παρόλα αυτά έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο.

Από την πλευρά της η νεανική ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου που ως γνωστόν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

δεν κατάφερε να φθάσει ούτε αυτήν την φορά σε μία φιλική νίκη και πλέον έχει σε 4 παιχνίδια 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν 0-1, 1-2 και 2-3 σημείωσαν στο 11΄ ο Αρντίτ Μουκάϊ, στο 48΄ ο Ευγένιος Μπλάτα, στο 64΄ ο Παναγιώτης Μάλιος και στο 78΄ ο Κώστας Δημόπουλος.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν στο 38΄ και στο 71΄ ο Αντώνης Παρίσσης, στο 57΄ με πέναλτι του Νίκου Κορδωτού, στο 67΄ ο Θανάσης Τέρπος.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλιας, Μερτής, Κ. Ψυχογιάννης, Μακρής, Σημάτης, Δ. Ψυχογιάννης, Μπακρώζης, Κορδωτός, Γκέλλα, Τέρπος, Αντ. Παρίσσης.

Έπαιξαν ακόμη και οι Βαρελάς, Τσιλιάκος, Μαυρομμάτης,

ΘΥΕΛΛΑ: Ψυχράμης, Ράμμος, Ραμπούζια, Σκιαδάς, Μανέτας, Α. Δημόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπλάτα, Σπηλιωτόπουλος, Μουκάϊ, Διαμαντόπουλος

Έπαιξαν ακόμη και οι Ανδριόπουλος, Λαμπίρης, Ζαφειρακόπουλος, Ασπρούκος, Κ. Δημόπουλος, Μάλλιος, Μπακρόζης, Αθανασίου, Μαραγκός

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ