Απρόσμενη ισοπαλία (1-1) της Θύελλας Αιγίου στο γήπεδο της Αβύθου με αντίπαλο τον Άρη Πατρών, ο οποίος κατάφερε να πάρει την μπουκιά από το στόμα της Αιγιώτικης ομάδος στο 89΄.

Έτσι λοιπόν οι γηπεδούχοι του Κυριάκου Αθανασίου έχασαν χρυσή ευκαιρία να προσθέσουν άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους και να πάρουν ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογικά ανάσα, αφού εκτός από τον σημερινό αντίπαλό τους είχαν να αντιμετωπίσουν και δύο βασικούς άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου. Πρώτον ότι ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας και ήταν πολύ δύσκολο να το κερδίσουν και αυτό μετά το 3-1 επί της Νίκης Προαστίου και δεύτερον όταν σπαταλάς τόσες κλασικές ευκαιρίες και δεν πετυχαίνεις ένα ακόμη γκολ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο τέλος θα το δεχτείς.

Και όντως ήταν μεγάλη αδικία η σημερινή για την Θύελλα Αιγίου που πέταξε στα σκουπίδια τέσσερις κλασικές ευκαιρίες με τον Βασίλη Γκοτσόπουλο στο πρώτο μέρος και τους Νίκο Διαμαντόπουλο, Παναγιώτη  Νταλάκο και Δημήτρη Μάζη στην επανάληψη.

Και όλα αυτά απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τον Άρη Πατρών του Άρη Πλέγα, που προερχόταν από 4 σερί νίκες και έκανε την διαδρομή κόλαση – παράδεισος, χάρις στο γκολ στο 89΄ από απευθείας εκτέλεση φάουλ από 40μ. του Σταυρόπουλου (2ο φετινό), που ανταπέδωσε το γκολ του Τάσου Σωτηρόπουλου (1ο φετινό) στο 47΄.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Πράσινος, Δημόπουλος, Λαλαής, Ι. Παξιμάδης, Αντ. Παξιμάδης, Kαραμήτσος, Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος (72΄ Σπηλιωτόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μάζης (80΄ Σακελλαρόπουλος), Αρβανίτης (62΄ Νταλάκος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ