Στην Τέμενη έγινε η σημερινή αναμέτρηση της Θύελλας Αιγίου με τον Άρη Πατρών στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Α! Κατηγορία. Η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου αν και προηγήθηκε στο σκόρ με τον Μάλλιο στο 36ο λεπτό (1-0), δεν κατάφερε στη συνέχεια να κρατήσει ή και να αυξήσει το προβάδισμα στο ματς με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Σπηλιωτόπουλο (1-1), και στο ξεκίνημα της επανάληψης να προηγηθούν με τον Βασιλόπουλο (1-2). Στην συνέχεια η αιγιώτικη ομάδα εκμεταλλεύθηκε  το γεγονός οτι οι φιλοξενούμενοι επαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σοφιανού απο το 65ο λεπτό και στο 76ο λεπτό ισοφάρισε με τον Μητρόπουλο γράφοντας το τελικό 2-2.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Πράσινος, Γκοτσόπουλος, Λαλαής, Δαυλάς, Νταλάκος, Γιαννόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Λιάτος, Μάλλιος (64΄ Μαρινάκης), Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος.

ΑΡΗΣ: Σπυρόπουλος, Θ. Σοφιανός, Σαντίκου, Ι. Σοφιανός (71’ Αλποχωρίτης), ΑΣπηλιωτόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Παπαθωμάς, Σούφης, Δριμάλας, Λυμπέρης (91’ Μυλωνάς), Π. Βασιλόπουλος

# Παίκτης
# Παίκτης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ