Η Θύελλα Αιγίου προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Παίδων, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δαβουρλή Κ.92, αφού επικράτησε  με 6-3 του Θησέα/Αστέρα Μιντιλογλίου στο «Φώτης Αραβαντινός».

Η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου άνοιξε το σκορ, στο 30 λεπτό της αναμέτρησης, με κεφαλιά του Νικολάου. Η ομάδα του Θησέα/Αστέρα Μιντιλογλίου έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 17΄του ματς, με σκόρερ τον Κατσιγιάννη, ενώ στο  23΄ ο Παπαγιαννόπουλος έκανε το 2-1 για τους Πατρινούς. Ωστόσο, οι Αιγιώτες τρία λεπτά αργότερα (26΄) έκαναν το 2-2 με τον Ραμπούσια, ενώ πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 35΄με … δράστη τον Σπηλιωτόπουλο. Πριν συνέλθουν οι Πατρινοί, τρία λεπτά αργότερα(38΄), ο Σπηλιωτόπουλος χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-4. Στο 40΄, ο Νικολάου έγραψε το 2-5, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ραμπούσια με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε ο 2-6, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Η επανάληψη ήταν τυπική διαδικασία και το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Πάτρας ήταν να μειώσει με τον Κατσιγιάννη, στο 73΄, στο τελικό 3-6.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θησέας Μεσσάτιδας/Αστέρας Μιντιλογλίου (Σ. Δρακάτος): Τζούρας, Πλέγας, Σκρεμύδας, Ρομποτής, Θεοδωρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Σιδέρης, Χαρίτος, Κατσιγιάννης, Ανδριόπουλος.

Θύελλα Αιγίου (Κ. Αθανασίου): Ψυχράμης(79΄Βίλιος), Σκιαδάς, Μούτσα(61΄Αθανασίου), Μαραγκός, Δαυλάς, Γιαννόπουλος, Σπηλιωτόπουλος(69΄Δημόπουλος), Μπλάτα(80΄Μητρόπουλος), Νικολάου, Λιάτος, Ραμπούσια(72΄Μπακρόζης).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ