Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ  σας καλεί να συμμετάσχετε στην 12η  Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει  την Κυριακή 14 Μαΐου  2017 από τις 08.30 έως τις  13.00  στα γραφεία μας  (Παυσανίου 21 Αίγιο).

Η προσφορά  αίματος  είναι  μια   ύψιστη   πράξη  αγάπης,   προσφοράς  και  κοινωνικής  αλληλεγγύης.  Οι  Εθελοντές  Αιμοδότες   με τη  συστηματική  προσφορά τους  αποδεικνύουν  την  ευαισθησία   και  την  ανθρωπιά   τους.  Προσφέρουν  δώρο  ζωής   σε  συνανθρώπους   τους  που  το  έχουν  ανάγκη.

Σε όλους μας είναι γνωστό ότι:

  • Το αίμα δεν παράγεται ούτε αντικαθ’ισταται, μόνο προσφέρεται και τη στιγμή που χρειάζεται είναι δύσκολο να βρεθεί.
  • Οι ανάγκες της κοινωνίας μας σε Αίμα είναι μεγάλες.
  • Η Αιμοδοσία είναι ακίνδυνη και διαρκεί 5-10 λεπτά και το ΑΙΜΑ που δίνουμε ο οργανισμός μας το αντικαθιστά μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Ο Αιμοδότης πρέπει να είναι υγιής και ηλικίας 18-62 ετών, να είναι ξεκούραστος και πριν την αιμοληψία να έχει προηγηθεί ελαφρύ πρωϊνό. Μπορεί δε να δώσει Αίμα μέχρι και τρεις φορές το χρόνο.

Το πρόβλημα αφορά όλους μας και για να έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, πρέπει χωρίς δισταγμό να λάβουμε μέρος, σ’ αυτή την κίνηση αγάπης και προσφορά ΖΩΗΣ, όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Δώστε 10 λεπτά από τον χρόνο σας !!!!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ