Ανακοίνωση διαμαρτυρίας έβγαλε η Θύελλα Αιγίου με αφορμή την τραγική διατησία του κυρίου Τσιρογιάννη και των δύο βοηθών του.

«Μην παραξενεύεστε  από τον τίτλο , όποιος ήταν στο γήπεδο του Δημητρόπουλου σήμερα απόλαυσε  σωρεία διαιτητικών λαθών που δυστυχώς ανάγκασε την ομάδα μας να μείνει  εκτός κυπέλλου  με  το έτσι θέλω.   Ο (κύριος) Τσιρογιάννης    Παναγιώτης  και οι βοηθοί του Μεϊντανάς  Α. και Ταξιάρχης Κ. με εγκληματικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας . Καθώς το πρώτο γκολ προήλθε από καθαρό φάουλ στο χώρο του κέντρου στον Α.Δημόπουλο καθώς και το δεύτερο  ο επιθετικός ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ.

Τέτοιους Διαιτητές θα πρέπει να τους πάρετε τη σφυρίχτρα, αφού μόνο για το καρναβάλι θα σας είναι χρήσιμη,   Κύριε ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ όσο δε για τους βοηθούς τι να πούμε? Αναρωτιόμαστε γιατί πάνε πέρα δώθε στις γραμμές με εκείνα τα σημαιάκια! σαν παιδική χαρά, και όταν  έκανε την ερώτηση κάποιος  αντίπαλος ποδοσφαιριστής προς τον κύριο Μεϊντανά  σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκε για φάουλ είπε στον πιο πάνω κύριο ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ!! μόνο ένα μειδίασμα και ξανά πάνω κάτω στη γραμμούλα μας .  

Ερώτηση 1η:  Τι χρώμα πρέπει  να έχει η κάρτα;

Ερώτηση 2η:  Το «ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΡΕ!!» πάλι από αντίπαλο και απευθυνόμενος στον  κύριο Τσιρογιάννη  τι χρώμα πρέπει να έχει  η κάρτα;

Ερώτηση 3η: Άντε η πιο πάνω να είναι κίτρινη το «είσαι Μα@@@ας» τι να είναι άραγε;

Γιατί όταν παίχτης μας σε πλάγιο της αντίπαλης ομάδας κρατούσε την προβλεπόμενη απόσταση του είπατε κύριε ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ «ΜΗΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΣΑΙ  ΕΛΑ ΠΙΣΩ;»

Γιατί  αποβάλατε τον προπονητή μας;γιατί διαμαρτυρήθηκε ; για το γκολ οφσάιντ που δεν είδε ο Κύριος  Μεϊντανάς!! που ψευδώς γράψατε στο φύλλο Αγώνος ότι του είχατε κάνει  παρατήρηση!!! Προφανώς γιατί είπε ότι ήταν δύο μέτρα οφσάιντ , ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!

Γιατί  δεν σέβεστε κύριοι τον κόπο μας ; Και απευθυνόμαστε στους ίδιους κυρίους που στο ημίχρονο καθάριζαν με κλωτσιές  τα παπούτσια τους για να φύγει η λάσπη σε φρεσκοβαμμένο τοίχο που Το  Νομικό Πρόσωπο έχει κάνει  αγώνα, ώστε να έρχεστε εσείς και να τα βρίσκεται καθαρά!Παραθέτουμε και τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Μόνο ντροπή κύριοι να μην σέβεστε τον χώρο που σας φιλοξενεί!!!

Δεν μας απαντήσατε, όταν ποδοσφαιριστής πηδά με τους αγκώνες ανοιχτούς και τραυματίζει  τον αντίπαλο είναι κάρτα ναι η όχι; Εκτός και αν μας πείτε  ότι το κεφάλι του αρχηγού μας κτύπησε στον αγκώνα!!!!  του αντιπάλου.

Όταν σε σήκωμα του ποδιού στο ύψος του κεφαλιού είναι φάουλ η δεν είναι, προφανώς για εσάς ούτε αυτό ήταν.

Όταν στο 93΄ κύριε  Μεϊντανά  από καθαρή απόκρουση αμυντικού η μπάλα ξέρετε εσείς ,αυτό το στρογγυλό που έχει αέρα μέσα και την κλωτσάνε κάτι μαντραχαλάδες με κοντά παντελονάκια, δεν δώσατε το κόρνερ, όταν ακόμα και οι  αντίπαλοι στήθηκαν για κόρνερ εσείς προς γενική έκπληξη όλων σηκώσατε το σημαιάκι σας και δείξατε άουτ.

Δεν θίξαμε καθόλου τον κύριο Ταξιάρχη διότι παρότι σε όσα παιχνίδια μας έχει παίξει (όχι φέτος)  μας έχει κάνει  να βγούμε από τα ρούχα μας, σήμερα ήταν σχετικά καλός . Παράδοξο για τον Κύριο Ταξιάρχη!!!!!!.

Και δε φτάνουν όλα τα παραπάνω όταν  στο τέλος ο αρχηγός της ομάδας μας πήγε να υπογράψει το φύλλο αγώνος  και σε ερώτηση » γιατί  ρέφερι δεν έδωσες το φάουλ η το οφσάιντ;» ο κύριος Μεϊντανάς προέταξε το ανάστημα του και σε απειλητικό ύφος  απευθύνθηκε στον αρχηγό της ομάδας Γ. Παξιμάδη «θα υπογράψεις τώρα! να τελειώνουμε!  να φύγουμε», και με παρέμβαση του Γενικού Αρχηγού της ΘΥΕΛΛΑΣ  Ν. Μαραγκού ΗΡΕΜΙΣΕ. Γιατί εδώ θίχτηκε δικαίως η αδίκως αλλα στις πιο πάνω βρισιές ΣΙΩΠΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕΙΝΤΑΝΑ; Είναι έτσι η δεν είναι;

Αλήθεια , κίτρινες βγάζατε με περίσσεια ευκολία σε μας, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις κλείνατε τα μάτια; 

Εμείς είμαστε αυτοί που δίνουμε τα εύσημα σε διαιτησίες που αν και χάνουμε οφείλουμε και πρέπει  να δώσουμε τα συγχαρητήρια  μας ,όπως και στον αγώνα μας  με τον Διαγόρα.〈εδώ 〉

Όμως δεν θα αφήσουμε πλέον και αυτούς που μας αδικούν κατάφωρα, και σήμερα το γευτήκαμε για τα καλά με τη διαιτησία του εν λόγω Κυρίου.

Κλείνοντας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του  ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου και  μακάρι να υλοποιήσει το στόχο της.ΔΕΝ θα αφήσουμε να μας χαλάσουν τη σχέση μας κάποιοι που δεν σέβονται τον αγώνα που κάνουν και οι δυο ομάδες . 

Λυπόμαστε γιατί τέτοιες διαιτησίες δεν ομορφαίνουν το ΑΧΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 2/11/2016 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ