Βαριά εντός έδρας ήττα (4-0) γνώρισε η Θύελλα Αιγίου από τον Πανμοβριακό Ριόλου, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Γραμματικόπουλος, στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Φωτόπουλος έκανε το 0-2 πέντε λεπτά αργότερα(31΄), αποτέλεσμα που έμεινε έως την ανάπαυλα. Ο Πανμοβριακός ωστόσο, παρόλο που είχε το υπέρ του σκορ, κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα. Πρώτα, στο 63΄, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φωτόπουλου και εν συνεχεία με τον Σπανό, στο 78΄του αγώνα.

Ωστόσο, η Αιγιώτικη ομάδα παρά την βαριά ήττα δεν ήταν κακή αγωνιστικά. Αντίθετα είχε τις ευκαιρίες της, τις οποίες και δεν εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα να το… πληρώσει από μία πολύ καλή ομάδα όπως αυτή του Πανμοβριακού.

Θύελλα Αιγίου – Πανμοβριακός 0-4 (26΄ Γραμματικόπουλος, 31΄, 63΄ Φωτόπουλος, 78΄ Σπανός)

Θύελλα Αιγίου (Κυριάκος Αθανασίου): Ψυχράμης, Σπηλιωτόπουλος, Λαλαής, Γκοτσόπουλος (61′ Μάλλιος), Σωτηρόπουλος (78′ Μανέτας), Δαυλάς, Μητρόπουλος (54′ Ραμπούσγια), Γιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος (66′ Ασπρούκος), Αρβανίτης, Λιάτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ