Η Θύελλα Αιγίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Εθνικό Σαγεΐκων στο ημίχρονο, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στην επανάληψη, με εκπληκτικό ποδόσφαιρο και να επικρατήσει με 1-3, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη… παραμονής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό της αναμέτησης με τον Πυρρή, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Ωστόσο, στην επανάληψη, το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου με πολύ καλή απόδοση και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο έκανε την ανατροπή. Ο Διαμαντόπουλος στο 57΄του ματς έφερε το ματς σε απόλυτη ισοροπία, ενώ ο Μητρόπουλος με δύο γκολ στο 75΄και στ 79΄του ματς, έδωσε την μεγάλη νίκη στην Αιγιώτικη ομάδα. 

Εθνικός Σαγεΐκων – Θύελλα Αιγίου 1-3 (34΄ Πυρρής / 57΄ Διαμαντόπουλος, 75΄, 79΄ Μητρόπουλος)

Εθνικός Σαγεΐκων: Σοφιανίδης, Καρκούλιας, Νιάρος, Σέρμπος, Διακάτος, Αθανασόπουλος, Λίτος, Σουρανής, Φραγκούλιας, Σωτηρόπουλος, Πυρρής (46′ Δρακόπουλος)

Θύελλα Αιγίου: Ψυχράμης, Σκιαδάς, Γκοτσόπουλος (75′ Σανδραβέλης), Δαυλάς, Λαλαής, Γιαννόπουλος, Λιάτος (88′ Ασπρούκος), Μανέτας (46′ Μητρόπουλος), Μάλλιος (90′ Μαραγκός), Διαμαντόπουλος, Σπηλιωτόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ