Καταιγιστική η Αναγέννηση Ψαθοπύργου επικράτησε στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» στον Άγιο Βασίλειο του Απόλλωνα Αιγίου με σκορ 4-1 και πέρασε έτσι στην Γ΄ φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τις πολλές ελλείψεις αλλά και τις τεράστιες αδυναμίες που παρουσίασε σήμερα η Αιγιώτικη ομάδα και έφθασε με μεγάλη άνεση σε ένα καθαρό σκορ, που αν μη τι άλλο τις ανεβάζει και την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος στον Β΄ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη στην αμυντική κυρίως γραμμή της ομάδος του Γιάννη Παλαιολογόπουλου και προηγήθηκαν στο ημίχρονο στο 21΄ με τον Περικλή Παπαδόπουλο. Στην επανάληψη ανέβασαν μία επιπλέον ταχύτητα και στο 59΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θανάση Μπαλή, πήραν διαφορά ασφαλείας και στο 64΄ ήταν η σειρά του Νίκου Παπαδόπουλου να χριστεί σκόρερ.

Στο 83΄ ο Στάθης Μπαλαφούτης έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα με τους σκόρερ και απλά στο 85΄ ο Παναγιώτης Κόρδας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Γούτας, Μπακρόζης, Σπηλιωτόπουλος, Βερβέρογλου, Κόρδας, Τρακαδάς, Σανδραβέλης, Λαμπρόπουλος (79΄ Καραγιαννάκης), Μητρόπουλος, Μπακατσέλος, Ζαφειρόπουλος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ