Χρειάστηκε να περάσουν 9 ολόκληρες αγωνιστικές μακριά από την έδρα του το γήπεδο της Ροδιάς, για να μπορέσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Απόλλων Αιγίου, ο οποίος απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) στο Λιμνοχώρι, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν για τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Παλαιολογόπουλου, που έδωσαν μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους, προκειμένου να γυρίσουν με οποιοδήποτε βαθμολογικό λάφυρο στις αποσκευές τους.

Μάλιστα αφού άντεξαν στην πολύ μεγάλη πίεση των γηπεδούχων του Ανδρέα Ανδρούτσου, που παρά ταύτα αποδείχτηκε εντελώς ανούσια, θα μπορούσαν στην επανάληψη να κλέψουν ακόμη και το παιχνίδι, όταν στο 74΄ σε σέντρα του Γιώργου Μπακατσέλου έκλεψαν οι αμυντική την μπουκιά από το στόμα του Γιώργου Κολάρου και στο 86΄ σε σέντρα από τα αριστερά του Τάκη Βερβέρογλου σχεδόν σε κενή εστία και πάλι ο Γιώργος Κολάρος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα στον αέρα.

Όπως και να έχει όμως αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία και γενικά πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Αιγίου, ενώ αντίθετα αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας για το Λιμνοχώρι.

Επίσης η Αιγιώτικη ομάδα είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον σημερινό της αντίπαλο και την άσχημη παράδοση, αφού πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Βερβέρογλου (86΄ Κοτσαύτης), Κ. Βλάχος, Μικές, Μυλωνάς, Παπαδιονυσίου, Σέζαρ, Κολάρος, Μπακατσέλος, Τζόβολος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ