Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει αυτό το Σαββατοκύριακο, η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. Ο Παναιγιάλειος φιλοξενείται αύριο (16:00) στο γήπεδο του Πετρωτού από τον Άρη Πατρών, η Α.Ε Αιγείρας/Ακράτας υποδέχεται (16:00) τον Ηρακλή Πατρών, τα Καλάβρυτα δοκιμάζονται (16:00) στην έδρα της Νίκης Προαστείου, ενώ η Θύελλα Αιγίου αγωνίζεται τη Κυριακή (27/10), στις 15:00, εντός έδρας με τον Α.Π.Ο Αρόη.

Οι “μελανόλευκοι” αναμένεται να δώσουν ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας ματς. Απέναντί του, μία ομάδα που θέλει να αποδείξει πράγματα και συνάμα με ένα θετικό αποτέλεσμα,  να μείνει κοντά στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο, οι Αιγιώτες που είναι η πιο ποιοτική ομάδα της Α΄Κατηγορίας, εάν δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Ο Παναιγιάλειος εξάλλου δείχνει, όπως και επιβάλλεται, ότι αυτός είναι το… αφεντικό στις αναμετρήσεις του και πως εύκολα ή δύσκολα, ξέρει και μπορεί, να παίρνει αυτό το οποίο είναι το ζητούμενο, δηλαδή τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Φωκάς, ενώ βοηθοί του οι κ.κ. Βασιλόπουλος, Τσουράς.

Για τη Θύελλα Αιγίου η νίκη αποτελεί… μονόδρομο στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την αδύναμη ομάδα του Α.Π.Ο Αρόη. Οι φιλοξενούμενοι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε να φτάσουν στη δεύτερη τους νίκη, η οποία θα τους δώσει ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Πάντως, το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου έχει τον πρώτο λόγο για τη κατάκτηση των τριών πόντων.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Μέρμηγκας, ενώ βοηθοί του οι κ.κ. Σταυρόπολυος, Θεοφανόπουλος.

Η Α.Ε Αιγείρας/Ακράτας φιλοξενεί τον Ηρακλή Πατρών και ως στόχο έχει τη νίκη και μόνο. Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την προσεχή της αντίπαλο και σε περίπτωση που επικρατήσει θα αυξήσει κι’ άλλο τη διαφορά,στους επτά βαθμούς, παίρνοντας παράλληλα και ένα μικρό αβαντάζ εν όψει της συνέχειας.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Ρουμπάνης, ενώ βοηθοί του οι κ.κ. Τζούνης, Αβραμόπουλος.

Η Α.Ε Καλαβρύτων δοκιμάζονται στην έδρα της Νίκη Προαστείου και σίγουρα η αποστολή της δεν θεωρείται εύκολη. Η “Ένωση” αναμένεται να αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλά δείγματα γραφής. Πάντως, τα Καλάβρυτα σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν… σύμμαχο το άγχος των γηπεδούχων, αφού για τη Νίκη είναι ένα ματς που… πρέπει να κερδίσει.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Οικονόμου, ενώ βοηθοί του η κα. Αβραμοπούλου και ο κ. Καρράς.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου – Πάτραι Α.Π.Σ (Δ:Πετρόπουλος, Β: Τραγούλιας, Γεωργακόπουλος) 16:00

Αετός Πατρών – Δαβουρλής Κ.92 (Δ: Σαφαρίκας, Β:Ζούλης, Πλατανιάς) 16:30

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ