Δηλώσεις έκαναν μετά τον αγώνα της Θύελλα Αιγίου με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων.

Από την μεριά της Θύελλας, μίλησε ο Αρβανίτης που μάλιστα είχε και συμβολή στο 3ο γκολ καθώς αυτός κάνει την πάσα στον Δημόπουλο και ουσιαστικά «τελειώνουν» τον αγώνα.

Ο παίκτης της Θύελλας ανέφερε:«Ήταν πολύ καλό που αντιδράσαμε γρήγορα στο γκολ που δεχτήκαμε με το πέναλτι. Είχαμε αρκετά καλή απόδοση καθ’όλη την διάρκεια του σημερινού αγώνα και αυτό μας χάρισε την νίκη. Βέβαια, μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Το σημερινό αποτέλεσμα μας έδωσε 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς στην μάχη που δίνουμε για την παραμονή στην κατηγορία, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.Ήταν και νίκη ψυχολογίας μετά από μερικά άσχημα αποτελέσματα που είχαμε, εκτός του Κεραυνού στην προηγούμενη αγωνιστική που ήρθαμε ισόπαλοι. Πλέον, πατάμε καλύτερα στα πόδια μας και αυτό θα φανεί και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.»

%cf%88%ce%b1%ce%bb%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82

Από την άλλη πλευρά του Πανιώνιου/Αχιλλέα μίλησε ο προπονητής της ομάδας κ. Ψαλτάκης Αλέξανδρος που ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα.

Ο κ.Ψαλτάκης είπε: «Τα δύο πρώτα γκολ που δεχτήκαμε ήταν πραγματικά γελοία και δεν έχουν καμία δικαιολογία. Από εκεί και πέρα, χάσαμε 2 ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι περισσότερο σήμερα. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας που είναι και ο πρώτος στόχος της ομάδας μου.»

Πηγή:sportfmpatras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ