Ο αγωνιστικός κατήφορος αλλά και το Όσκαρ ατυχίας που διέπει φέτος τον Απόλλωνα Αιγίου, δείχνει να μην έχει σταματημό για την Αιγιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα και πάλι στο 93΄, αυτήν την φορά στο Σαραβάλι στο «Κ. Ζάρρας», από τον Πήγασο Μπεγουλακίου με σκορ 1-0.

Όλα έδειχναν ότι επιτέλους οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Παλαιολογόπουλου θα επέστρεφαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά από 4 συνεχόμενες ήττες καθώς το ρολόι της σημερινής αναμέτρησης ήθελε κάτι λιγότερο από 35΄΄ για να ολοκληρωθεί. Και εκεί που όλοι θεωρούσαν ότι το ματς θα κόλλαγε στην λευκή ισοπαλία, ήρθες στο χρονικό αυτό σημείο ο Κώστας Ούτσικας (1ο φετινό) με προβολή να ξεκολλήσει τον Πήγασο και να τον οδηγήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα ο Απόλλωνας που η αλήθεια είναι ότι δεν τον ευνόησε καθόλου αυτό το «διπλό» της Εγλυκάδος στο «Ντα Λουζ», καθώς τον οδήγησε στην 15η και προτελευταία θέση, με το 3ο φετινό παιχνίδι του να το χάνει στις καθυστερήσεις.

Βέβαια θα μπορούσε να σταθεί κανείς στις πάρα πολλές απουσίες που για διάφορους λόγους υπάρχουν φέτος στο σωματείο αυτό, για τις άτυχες στιγμές που τον σημαδεύουν κάθε τρεις και λίγο, όμως όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Μπακατσέλος, Παπαβραμόπουλος, Βερβέρογλου, Κ. Βλάχος, Κοτσαύτης, Θεοτοκάτος, Μπακρόζης (89΄ Καραγιαννάκης), Κάρμας, Σπηλιωτόπουλος (84΄ λ.τ.  Σανδραβέλης).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ