Χρειάστηκε να φθάσουμε στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. για να μπορέσει επιτέλους ο Απόλλωνας Αιγίου να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Και το έκανε αυτό στο γήπεδο του Ρίου σε ένα ματς ζωής ή θανάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο/Αχιλλέα, εκεί που σήμερα παιζόταν έξι βαθμοί και όχι τρείς. Συνεπώς αυτό ήταν το φιλί της ζωής για τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Παλαιολογόπουλου, που όπως και ο αντίπαλος του προερχόντουσαν και οι δύο από 5 συνεχόμενες ήττες.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα από το Δερβενάκι Μαμουσιάς σημείωσε ένας αμυντικογενής ποδοσφαιριστής ο 37χρονος Τάκης Βερβέρογλου, που μάλιστα ήταν το πρώτο του, αφού άνοιξε και αυτός λογαριασμό τερμάτων για φέτος.

Μάλιστα ο Απόλλωνας που διαχειρίστηκε πολύ έξυπνα και σχεδόν με μεγάλη άνεση το υπέρ του αποτέλεσμα, θα μπορούσε να είχε φθάσει και σε ένα δεύτερο γκολ, αν είχε αξιοποιήσει την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία του αγώνα ο Γιώργος Κολλάρος και να είχε έτσι με το μέρος του το goal average, αφού στον Α΄ γύρο στο γήπεδο της Ροδιάς η ομάδα του Φώτη Φοή είχε επικρατήσει με σκορ 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Μυλωνάς, Κοτσαύτης, Παπαδιονυσίου, Βλάχος, Μικές, Τρακαδάς, Βερβέρογλου, Σέζαρ (57΄ Ράππας), Κολάρος (62΄ Παπαδημητρόπουλος), Καρβούνης, Θεοτοκάτος.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ