Στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ οι ομάδες μας συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα,ειδικά η ομάδα των νέων 1999/2000/2001. Πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο από το τουρνουά, κατέκτησαν την πρώτη θέση αήττητοι και μάλιστα παίζοντας καταπληκτικό ποδοσφαίρο. Μην λησμονούμε ότι αυτά τα παιδιά είναι η επόμενη γενιά της ΘΥΕΛΛΑΣ.

Η ομάδα των μελλοντικών παίδων έδειξε δείγματα ότι μπορεί και αυτή να ακολουθήσει τον δρόμο των πολύ καλών εμφανίσεων, αφού στα παιχνίδια που έδωσε είχαν πολύ καλή εικόνα  και κατέκτησαν την 6η θέση. Κερδίζοντας τα εύσημα από όλους για την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα τους και το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Οι πιο μικροί που αγωνίστηκαν στο τμήμα των προπαίδων αυτοί μας έδωσαν τα δείγματα ότι είναι ετοιμοι για την χρονιά που θα ακολουθήσει. Σίγουρα και αυτοί έχουν το δικό τους μέλλον, με τέτοιες εμφανίσεις. Άφησαν πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες,αλλά για να τα πετύχουν χρειάζεται αρκετός αγώνας  και θυσίες.

Εδώ θα θέλαμε να δώσουμε σε κάθε ένα από τα παιδιά που αγωνίστηκαν, αλλά και στους Γονείς ,πάρα πολλά συγχαρητήρια τόσο για το ήθος που έχουν όσο και για την αγωνιστική συμπεριφορά των παίδων. Στηρίζουν με κάθε τρόπο τα παιδιά και χωρής να δημιουργούν κανένα απολύτως θέμα,πάντα  διακριτικοί και χαμογελαστοί, δεν είναι τυχαίο τα πολλά συγχαρητήρια που δεχτήκαμε για το ήθος και την άψογη λειτουργία της Ακαδημίας μας.

Τέλος, ευχόμαστε καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλο τον κόσμο,υγεία και τους στόχους που θέτει ο κάθε ένας να τον υλοποιήσει.

thyellaaigioyfc.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ