Σέντρα σε λίγες ώρες στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ύστερα από την αναβολή, αλλά και όλα τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στην διοίκηση της ένωσης.

Με 2 εκπροσώπους η Αιγιάλεια την Θύελλα Αιγίου και τον Απόλλωνα Αιγίου σε αυτό το δύσκολο μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών και με βασικό στόχο την παραμονή και αυτή τη σεζόν.

Στη Ροδιά ο Απόλλωνας Αιγίου φιλοξενεί τον Εθνικό Σαγεΐκων με την ομαδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου να θέλει την νίκη ώστε να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων η Θύελλα Αιγίου με το καλημέρα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την πρώτη θέση Ατρόμητο Πατρών.

Στο Ντα Λουζ της Οβρυάς ο Άρης Πατρών αντιμετωπίζει την Αναγέννηση, ενώ στο γήπεδο της Παραλίας η Δόξα θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου.

Πήγασος Μπεγουλακίου και Λέων Αλισσού θα αναμετρηθούν στο γήπεδο «Κ.Ζάρρας» στο Σαραβάλι, ενώ στο Προάστιο η Νίκη που επέστρεψε και πάλι στην μεγάλη κατηγορία θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Εγλυκάδος.

Στο Λιμνοχώρι η τοπική ομαδα φιλοξενεί τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ενώ τέλος στο Ριόλο ο τοπικός Πανμβοβριακός θα «συγκρουστεί» με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα Αγυιάς.

Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5 το απογευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ