Με τα φιλικά παιχνίδια της Θύελλας Αιγίου με την αντίστοιχη της Πάτρας και της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας στο Δερβένι άνοιξε η “αυλαία” των φιλικών προετοιμασίας των 4 εκπροσώπων της Αιγιάλειας στην Α’ Κατηγορία.

Στο δημοτικό στάδιο χθες το απόγευμα η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου γνώρισε την ήττα με 2-6 από την αντίστοιχη της Πάτρας. Σκόρερ για την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου ήταν οι Μάριος Μητρόπουλος από ασίστ του Σπηλιωτόπουλου και ο Μάζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Νίκου Διαμαντόπουλου στη διάρκεια του αγώνα από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου του. 

Θύελλα Αιγίου: Ασημακόπουλος, Φιλιππάτος, Αθανασίου, Μανέτας, Καυγάς, Αρβανίτης, Λιάτος, Μάζης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αλεξόπουλος, Δαυλάς, Μουρτίκας, Ψυχράμης, Βίλλιος, Λαμπίρης, Ορτέντζιος.

Στο Δερβένι η Αθλητική Ένωση Αιγείρας/Ακράτας  αντιμετώπισε τον τοπικό Αστέρα που αγωνίζεται στη Α’ Κατηγορία Κορινθίας. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τον Κλουκίνα να είναι ο σκόρερ για την ομάδα του Χρήστου Γκρέκα.

Α.Ε.Αίγειρας/Ακράτας: Λεπενιώτης, Παναγιωτόπουλος, Παναγόπουλος Ν., Μάρκου, Ιωάννου, Πρέζας, Παράνομος, Ψαρράκος, Μούτσα, Έξαρχος, Κλουκίνας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Γκανατσούλιας, Αλέφαντος, Καλέλης, Τσούρας.

Σήμερα στο δημοτικό στάδιο ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί την Α.Ε. Καλαβρύτων με ώρα έναρξης στις 18:30 και δωρεάν είσοδο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ