Θέλοντας να αξιοποιήσει και αυτή την φορά την έδρα της η Α.Ε. Φοίνικας/Ζήρια υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Ζήριας το Α.Π.Σ. Πάτραι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Φώτη Φοή βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες) και τέρματα 8 υπέρ – 15 κατά και εντός έδρας έχουν 2 νίκες (Κ. Δαβουρλής’92 1-0, Νίκη Προαστίου 3-2) και 1 ήττα (Θύελλα Αιγίου 1-3).

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους που ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Βασίλη Φίλιππα στον πάγκο τους και εν συνεχεία με τον Αλέξη Σπηλιόπουλο, αυτοί μοιράζονται την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς (3 νίκες, 2  ισοπαλίες και 2 ήττες) και τέρματα 10 υπέρ – 5 κατά και εκτός έδρας έχουν 2 νίκες (Αναγέννηση Ψαθοπύργου 5-0, Πανιώνιος/Αχιλλέας 4-1), 1 ισοπαλία (Αετός Πατρών 0-0) και 1 ήττα (Θύελλα Αιγίου 0-3).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Κώστας Ανδριανός με βοηθούς τους κ.κ. Μιχάλη Κακαφώνη και Ανδρέα Ηλιόπουλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ