Ο προγραμματισμός στην ομάδα της Αβύθου μετά την άνοδο και την επιστροφή της στη Β’ Κατηγορία  έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να βρει την ομάδα της Αιγιάλειας πανέτοιμη όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα  στα τέλη  Σεπτεμβρίου.

Πρώτη κίνηση ήταν να ανανεώσουν για 3η συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία τους  όσον αφορά τη τεχνική ηγεσία με τον Λεωνίδα Κατσαρέλια, ενώ ουσιαστικά έχει παραμείνει και το μεγαλύτερο μέρος του ροστερ της ομάδας, ενώ οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν, θα είναι με παίκτες έμπειρους ώστε να βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Άλλωστε η ομάδα της Αβύθου έχει εδώ και 3 χρόνια τις δικές της ακαδημίες με πολλά παιδιά  που μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας  κάτω από την επίβλεψη και εδώ του 41χρονου Αιγιώτη τεχνικού  ο οποίος το Σεπτέμβριο θα ολοκληρώσει το κύκλο  σεμιναρίων της σχολής προπονητών για την απόκτηση του διπλώματος UEFA B’.

Το who is who του Λεωνίδα Κατσαρέλια

Ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά και επίσημα στην τεχνική ηγεσία της Αβύθου 2017, με την φιλοδοξία να την οδηγήσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα δύσβατα σοκάκια της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Ο 41χρονος (16/12/1978) προπονητής έκανε το πρώτο του δελτίο σε ηλικία 13 ετών στον Αίαντα Αβύθου, εκεί όπου παρέμεινε για μία τριετία με προπονητή τον Ανδρέα Μπέσκο.

Στην συνέχεια και για μία διετία 1994/95 και 1995/96 αγωνίζεται στο ΤΑΔ’93. Και ακολουθούν:

Περίοδος 1996/99 στον Παναιγιάλειο (Γ΄ και Β΄ Εθνική) και από τον Δεκέμβριο του 1999 πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Κατερίνης (Γ΄ Εθνική Κατηγορία)

Περίοδος 2000/01 επέστρεψε στον Παναιγιάλειο και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Περίοδος 2001/02 η Λαμία και στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Περίοδος 2002/04 στην Αναγέννηση Ροδοδάφνης.

Περίοδος 2004/05 στην Αστραπή Ψαροφαΐου στην Δ΄ Εθνική.

Περίοδος 2005/06 στο Ζαβλάνι και στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Περίοδος 2006/09 στη Ζήρια και στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. ενώ παράλληλα στην τελευταία του χρονιά αναλαμβάνει προπονητικά το ΤΑΔ’ 93, όπου κερδίζει την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία.

Περίοδος 2009/12 στην Ακράτα και στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Περίοδος 2012/13 στην Θύελλα Αιγείρας σαν παίκτης – προπονητής και στο πρωτάθλημα της Α1΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. όπου χάθηκε η άνοδος στα μπαράζ ανόδου.

Περίοδος 2013/15 σαν παίκτης – προπονητής στην Αναγέννηση Ροδοδάφνης και στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, εκεί όπου κερδίζει την άνοδο σαν πρωταθλητής.

Περίοδος 2015/16 στον Αχιλλέα Καμαρών όπου και ολοκληρώνει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Στην συνέχεια το καλοκαίρι του 2016 ακολουθεί την σχολή προπονητών στην Κεφαλλονιά και παίρνει το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ C΄.

Πρώτη του ομάδα σαν επίσημος προπονητής η Άβυθος 2017 όπου παραμένει μέχρι και σήμερα, παίρνοντας την άνοδο για την Β΄ Κατηγορία ενώ παράλληλα είναι προπονητής και των υπολοίπων τμημάτων υποδομής.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ