Ο Φοίνικας Σαλμενίκου ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Σκεπαστού, το οποίο και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα.

Η ομάδα του Ερινεού άνοιξε το σκορ, μόλις, στο 11΄της αναμέτρησης με τον Χαρ. Ραμπαβίλα, ενώ πριν τελειώσει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα(32΄) με… δράστη τον Χαρ. Μαρή.

Ο Φοίνικας συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να κάνει το 3-0 με τον Μπουλούμπαση, στο 61΄. Οι γηπεδούχοι, που δεν κατέβασαν… ταχύτητα, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, πετυχαίνοντας στο 66΄ ακόμα ένα γκολ, αυτή την φορά με τον θεοφανόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν , ήταν να μειώσουν σε 4-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταθόπουλο, στο 74΄του παιχνιδιού.

Φοίνικας Σαλμενίκου: Mπαβιώλης, Μάνε (70΄ Καψάλης), Σάλαϊ (61΄ Χριστόπουλος), Αγγ. Ραμπαβίλας, Βλάχος, Ντολάνι, Μπουλούμπασης, Καυγάς, Θεοφανόπουλος, Χαρ. Ραμπαβίλας, Χ. Μαρής (80΄ Πετρόπουλος)

Σκεπαστό: Παπαδημητρόπουλος, Κ. Τραγότσαλος, Ντόκος (89΄ Π. Μπάλιος), Παπαβραμόπουλος, Τζόβολος, Κανελλόπουλος, Καράμπελας, Απ. Τζήκας (81΄ Παπαγιαννόπουλος), Σταθόπουλος, Βραχλιώτης (65΄ Π. Τραγότσαλος), Μανίκας (56΄ Βορύλλας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ