Παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλλε, εν τούτοις ο Αστέρας Τέμενης δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με σκορ 1-0 από τον Αετό Πατρών στο γήπεδο του Προαστίου και έτσι απομακρύνθηκε στο -7 από την προνομιούχο δυάδα.

Οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος έπαιξαν σαν ίσος προς ίσος τον μεγάλο τους αντίπαλο, του έβαλαν πολύ δύσκολα σε όλη την διάρκεια του ματς και χρειάστηκε η δική τους προσθήκη στο 73΄ (αυτογκόλ του Γιάννη Φάκου σε παράλληλη σέντρα του Αλέξανδρου Κουργιαλή), για να πέσουν στο καναβάτσο.

Μέχρι αυτό το χρονικό σημείο είχε σηκώσει το δικό του ανάστημα ο πολλά υποσχόμενος γκολκήπερ Νίκος Μαυρούλιας, ο οποίος έμοιαζε σχεδόν ανίκητος σε όσες επιθέσεις και αν εξαπέλυαν προς την εστία του οι γηπεδούχοι.

Μάλιστα ο Αστέρας θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο αν στο 49΄ ο Κώστας Δαλιάνης δεν σημάδευε την συμβολή των δοκών ή αν στο 58΄ ο Δημήτρης Καλαμαράς δεν σπαταλούσε την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία του αγώνα.

Ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο και η άσχημη παράδοση που έχει ο Αστέρας Τέμενης, αφού δεν έχει νικήσει ποτέ τον Αετό Πατρών, καθώς σε 4 αγώνες έχει 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος, Φάκος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (67΄ Παπαδόπουλος), Δαλιάνης, Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Τασσόπουλος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ