Μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του και την πιο βαριά στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε στο γήπεδο του Προαστίου ο Αχιλλέας Καμαρών από τον πρωτοπόρο πλέον Αετό Πατρών με σκορ 8-0 και παρέμεινε έτσι στην ζώνη υψηλού κινδύνου.

Οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Φιτσιάλου που θα πρέπει να ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την σημερινή τραγωδία και να αλλάξουν σελίδα για τα καλά, γιατί τέτοιες ήττες με τόσο μεγάλο σκορ δεν έχουν απήχηση βαθμολογική όσο τραυματική.

Έτσι λοιπόν οι γηπεδούχοι του Φώτη Νικολάου και του Σοφοκλή Παναγόπουλου έκαναν αν μη τι άλλο δύναμη επίδειξης και ισχύος, πετυχαίνοντας ρεκόρ πρωταθλήματος όσον αφορά την παραγωγικότητά τους στο σκοράρισμα. Ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχαν σημειώσει τρία τέρματα με τους Λάμπρο Παληγεώργο στο 11΄ και Αλέκο Κουργιαλή στο 19΄ και στο 26΄ (3ο φετινό).

Στην επανάληψη σε ρυθμό πολυβόλου και ανεβάζοντας στροφές πέτυχαν άλλα πέντε τέρματα στο 51΄ και στο 58΄ με τον Κριστιάν Γκέκα (4ο φετινό) στο 63΄ ήρθε το αυτογκόλ του Γιώργου Κουρίνου, στο 77΄ ήταν η σειρά του Πέτρου Μητρόπουλου (1ο φετινό) και στο 90΄ ήρθε ο επίλογος και πάλι με τον Λάμπρο Παληγεώργο (2ο φετινό).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύνολο 7 αγώνων ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία ούτε για δείγμα, με τον Αετό Πατρών να έχει πλέον 5 νίκες και τον Αχιλλέα Καμαρών 2.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Ψαριάδης, Τσάκουλης, Πέτσι (72΄ Μητσόπουλος), Σουβαλιώτης, Ντακούλιας, Μανάτος (53΄ Μανωλόπουλος), Δημόπουλος (53΄ Καμίτσας), Κουρίνος, Αμασιάδης, Τέρπος, Ηλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ