Με ψυχή χιλίων λεόντων η Δόξα Ελαιώνα έμεινε όρθια στο γήπεδο του Προαστίου, αφού απέσπασε ισοπαλία από τον πανίσχυρο εκεί Αετό Πατρών με σκορ 2-2 και πλέον ευελπιστεί βάσιμα ότι θα ανανεώσει και για του χρόνου το διαβατήριό της στην Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.

Οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Λελούδα ευτύχησαν ανοίξουν αυτοί το σκορ μόλις στο 8΄ μες τον Κώστα Μακρή (3ο φετινό), ύστερα από κόρνερ του Παναγιώτη Μητρόπουλου.
Το γκολ αυτό έβαλε σε περιπέτειες τους γηπεδούχους, τους οδήγησε πολλές φορές σε αβίαστα λάθη, αφού φορτώθηκαν με επιπλέον άγχος, όμως πριν την λήξη του πρώτου μέρους κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Κριστιάν Γκέκα (9ο φετινό).
Μάλιστα στις αρχές της επανάληψης η ομάδα του Ανδρέα Βακτριτζόγλου έφθασε και στην ολική ανατροπή, αφού στο 47΄ ο Άρης Γιαννούχος την έβαλε σε θέση οδηγού. Στην συνέχεια προσπάθησαν έστω και με ανορθόδοξο τρόπο να πετύχουν ένα ακόμη γκολ, που θα σφράγιζε τη νίκη τους, αλλά αυτό δεν το πέτυχαν ποτέ.
Και αυτό γιατί η ομάδα του Ελαιώνα όχι μόνο δεν τους το επέτρεψε, αντίθετα είχε σκοπό να φθάσει αυτή σε ένα τέρμα που θα άλλαζε τις ισορροπίες και τελικά αυτό επιτεύχτηκε στο 73΄ με χρυσό σκόρερ τον Δημήτρη Παπαδιονυσίου (3ο φετινό), πάλι από κόρνερ του Παναγιώτη Μητρόπουλου.
Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του αγώνα οι παίκτες της έφαγαν στην κυριολεξία σίδερα, πέτυχαν την 3η συνεχόμενη ισοπαλία τους και συνεχίζουν αισιόδοξοι για την συνέχεια.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Τόϊ, Χερτσέκου (46΄ Βασιλακόπουλος), Αντωνόπουλος, Μακρής, Βούλγαρης, Κοσκινάς, Παπαδιονυσίου, Καΐση, Πολυχρονόπουλος, Μητρόπουλος (88΄ Φέκας), Ανδρώνης (90΄ Σταμόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ