Συνεχίζοντας την φθίνουσα πορεία του σε αυτόν τον Β΄ γύρο ο νεοφώτιστος Φοίνικας Σαλμενίκου, γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Προαστίου από τον Αετό Πατρών με σκορ 2-0 και βρέθηκε ύστερα από πολύ μεγάλο χρονικά διάστημα, εκτός προνομιούχου δυάδας.

Οι γηπεδούχοι που είχαν σήμερα στον πάγκο τους και έκανε χρέη προπονητή ο παλιός παίκτης τους Ανδρέας Βακιρτζόγλου, ήθελαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη στο σημερινό ματς, καθώς είχαν μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Έτσι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αφού γυάλιζε το μάτι τους για τα καλά και στο 9΄ είχαν δοκάρι με τον Παναγιώτη Παναγάκη, ενώ στο 27΄ ο Δημήτργης Μπούνιας κατέβασε ρολά σε σουτ του Δημήτρη Ρουντζαμάνη.

Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι του Αποστόλη Δρακόπουλου ισορρόπησαν αρκετά μάλιστα το παιχνίδι, είχαν κάποιες ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν, ενώ ζήτησαν και ένα πέναλτι στο διάστημα αυτό.

Στην επανάληψη ο Αετός καθάρισε το ματς μέσα σε ένα επτάλεπτο στο 64΄ με τον Γιώργο Φραντζή (4ο φετινό) και στο 71΄ με τον Κριστιάν Γκέκα (7ο φετινό), ενώ ενδιάμεσα είχαν στο 68΄ είχαν και άλλο δοκάρι με τον Δημήτρη Ρουντζαμάνη.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Ντολάνι (75΄ Κουνάβης), Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης (78΄ Μπουκουβάλας), Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Καραμάνος, Κατσαούνης, Γκοτσόπουλος (62΄ Χριστόπουλος), Χαρ. Ραμπαβίλας.

  • Η διοίκηση του Φοίνικα Σαλμενίκου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια για την άριστη φιλοξενία που έτυχε από την ομάδα του Αετού Πατρών.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ