Επιστροφή στις νίκες για την Ακράτα, η οποία στο γήπεδο του Ρίου επικράτησε του τοπικού Αετού με σκορ 1-0 και αναρριχήθηκε εκ νέου στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Σπανού ευτύχησαν να ανοίξουν πολύ νωρίς το σκορ μόλις στο 6΄ με τον Θόδωρο Σταυρόπουλο (4ο φετινό) και από εκεί και πέρα να μπορέσουν να διαχειριστούν αυτό το υπέρ τους αποτέλεσμα, που τόσο πολύ το είχαν ανάγκη μετά από 2 σερί ήττες.

Όμως στο σημερινό ματς είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από την σθεναρή αντίσταση των αντιπάλων τους και τον δυνατό αέρα που φυσούσε μανιωδώς και εμπόδιζε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να δημιουργήσουν μία φάση της προκοπής. Αυτό όμως σε τελική ανάλυση έδειξε να εξυπηρετεί τα πλάνα της ομάδος της Ανατολικής Αιγιάλειας, η οποία να και στην επανάληψη είχε αντίθετο τον αέρα, κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη και να φύγει με τρείς πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές της.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Σάκη Κατσαντούλα, είναι γεγονός ότι επηρεάστηκαν αρκετά από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν και προσπαθούσαν κυρίως με ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης να έρθουν σε θέση βολής. Απείλησαν ελάχιστα στο σημερινό ματς, εκτός μίας φάσης λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα όπου πέτυχαν γκολ, ενώ είχαν υποδεχτεί σε θέση οφσάϊντ και το δέχτηκαν με σχετικές αντιρρήσεις.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας, Παράνομος, Σταυρόπουλος, Έξαρχος (30΄λ.τ. Δημόπουλος) Αποστόλου (80΄ Τσούρας), Χαλούλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ