Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Αστέρας Τέμενης πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 3-0 στο γήπεδο του Ρίου απέναντι στον τοπικό Αετό και εδραιώθηκε για τα καλά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα σε ένα από τα κορυφαία εκτός έδρας παιχνίδια τους στο φετινό πρωτάθλημα, έδειξαν από την αρχή τις άγριες προθέσεις τους, αφού με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου είχαν πετύχει δύο τέρματα, ενώ είχαν και άλλα δύο δοκάρια.

Στο 24΄ ο Κώστας Δαλιάνης σημάδεψε από τα 25μ, την συμβολή των δύο δοκαριών , στο 36΄ ο Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος άνοιξε λογαριασμό τερμάτων με την καινούργια του ομάδα και στο 43΄ ο Βασίλης Βλάχος έδινε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του. Επίσης στο 45΄ πάλι ο Κώστας Δαλιάνης σημάδεψε την συμβολή των δύο δοκαριών.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Κατσαντούλα έχοντας πλέον ευνοϊκό και τον άνεμο, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως ποτέ να καταφέρουν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα, ο οποίος στο 81΄ έδινε διαστάσεις στη νίκη του με σκόρε εκ νέου τον Βασίλη Βλάχο (8ο φετινό).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ