Κάνοντας στο έπακρον το καθήκον της η Ακράτα επικράτησε στην καυτή έδρα της του Αετού Ρίου με σκορ 2-0 και τερμάτισε οριστικά και αμετάκλητα στην 3η θέση, χάνοντας την άνοδο για μόλις δύο βαθμούς.

Έτσι οι γηπεδούχοι του Γιώργου Σπανού ολοκλήρωσαν την φετινή σεζόν με μία εξαιρετική πορεία και ένα εκπληκτικό φίνις με 16 παιχνίδια αήττητοι (11 νίκες, 5 ισοπαλίες).
Όμως αυτό το επίτευγμα της ομάδος της Ανατολικής Αιγιάλειας δεν πήρε σάρκα και οστά, αφού οι δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες με Ψηλαλώνια και Πάτρα 2005 αποδείχτηκαν καθοριστικές για την μη υλοποίηση του φετινού στόχου, που η αλήθεια είναι ότι μπήκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αφού όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.
Όσον αφορά τώρα το καθαρώς αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού είχε την σφραγίδα ενός αμυντικού του Άγγελου Πρέζα, που σκόραρε δις στο 36΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και στο 52΄ που μάλιστα ήσαν τα πρώτα του στο πρωτάθλημα.
Από πλευράς φιλοξενούμενων του Σάκη Κατσαντούλα ήταν ένα ματς εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά για αυτούς, έτσι δόθηκε στην τεχνική ηγεσία η δυνατότητα να πειραματιστεί με νέα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες για το εγγύς μέλλον.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Σ. Παππάς, Tσούρας (62΄ Σταυρόπουλος), Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας, Χαλούλος, Δημόπουλος (80΄ Παναγόπουλος), Σιώζος, Αποστόλου (71΄ Έξαρχος), Παράνομος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ