Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ακράτα και την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, με τις δύο ομάδες να κολλάνε στην λευκή ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο της πρώτης.

Πάντως ανεξαρτήτως ότι δεν επιτεύχτηκε κάποιο τέρμα είτε από την μία πλευρά είτε από την άλλη, ήταν μία μονομαχία μέχρις εσχάτων που θύμιζε άλλες εποχές όταν οι δύο ομάδες έδινα τις μεγάλες μάχες στην ανώτερη κατηγορία.

Και ως είθιστε σε ανάλογες περιπτώσεις το καρπούζι μοιράζεται ακριβώς στη μέση, χωρίς κάποια ομάδα να δικαιούται να φωνάζει ότι η τύχη δεν της χαμογέλασε στο σημερινό παιχνίδι. Βέβαια η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως όταν γίνονται τέτοιες ματσάρες κερδισμένο είναι πάνω απ’ όλους το ίδιο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Άλλωστε βάση αποτελεσμάτων οι φιλοξενούμενοι του Ερίκου Μαράτου πάνε να γίνουν σε μετρ των ισοπαλιών, αφού σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν 3!!!!ισόπαλα αποτελέσματα. Όμως και η ομάδα του Γιώργου Σπανού έχει 2 στις 4 ισοπαλίες, παρέμεινε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο δεν έχει παραβιαστεί η εστία του Δημήτρη Λεπενιώτη.

Όσον αφορά τώρα την παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες σε 5 αγώνες η Ακράτα έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Θωμάς, Παναγόπουλος, Πρέζας (76΄ Ταρανάς), Ζίζηλας,  Έξαρχος, Παράνομος, Σταυρόπουλος, Γκόφας (61΄ Τσούρας), Αποστόλου, Σακελλαρόπουλος (59΄ Χαλούλος)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ