Το εξπρές της Ακράτας συνεχίζει να κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, μη σταματώντας σε κανέναν από τους έξι τελευταίους του σταθμούς και παρασύροντας τον έναν αντίπαλο πίσω από τον άλλο, σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -3 από την προνομιούχο δυάδα.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Σπανού υπέταξαν με σκορ 2-0 στην καυτή έδρα τους και τον Αστέρα Τέμενης που ναι μεν προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, όμως όταν μέσα σε ένα πεντάλεπτο δέχτηκε και τα δύο τέρματα, εκεί κάπου η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις προηγούμενες εμφανίσεις της έκανε την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, η οποία είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Όμως δεν αξιοποίησε καμία από αυτές και έτσι το παιχνίδι εξακολουθούσε να είναι ντέρμπι μέχρι το 71΄ όταν ο 41χρονος Παύλος Ανωγιάτης που μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή, που φαίνεται ότι ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί, άνοιξε το σκορ με το 2ο φετινό του γκολ. Και στο 76΄ ήταν η σειρά ενός άλλου Παύλου του Αποστόλου να χριστεί σκόρερ και να φθάσει τα 5 στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα προσπάθησαν να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη και στη διατήρηση του μηδέν παθητικού στην άμυνα. Το κατάφεραν μέχρι ενός σημείου, όμως εκείνο το πεντάλεπτο αποδείχτηκε καταστροφικό για αυτούς.

 

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας (61΄ Ανωγιάτης), Σακελλαρόπουλος,  Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας (69΄ Πιχλίνσκι), Παράνομος, Σταυρόπουλος, Έξαρχος , Αποστόλου (81΄ Ταρανάς), Θωμάς.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος,  Φάκος, Οικονομόπουλος, Καυγάς, Θεοφανόπουλος (84΄ Παπαδόπουλος) , Ν. Βλάχος, Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Μεσσήνης (61΄ Θεοδωρόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ