Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία στην Ακράτα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αχιλλέα Καμαρών, αφού οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις και τελικό σκορ να είναι το 1-1.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Σπανού λες και έμειναν στην υπερπροσπάθεια της περασμένης αγωνιστικής με τον Αετό Πατρών, παρουσιάστηκαν πολύ κάτω από τα γνωστά τους στάνταρ απόδοσης, τουλάχιστον σε εντός έδρας αγώνες τους.

Παρόλα αυτά κατάφεραν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφού στο 29΄ ο Αλέξανδρος Σιόζος με απευθείας εκτέλεση φάουλ (3ο φετινό), έδινε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Φιτσιάλου μη έχοντας πλέον τι άλλο να χάσουν, αφού η προδιαγραφόμενη μέχρι στιγμής ήττα δεν τους εξυπηρετούσε τίποτα, κατάφεραν να πάρουν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 79΄ ήρθε η πολυπόθητη ισοφάριση για αυτούς, αφού ευστόχησε από την άσπρη βούλα ο Ανδρέας Λιβαθηνόπουλος (8ο φετινό γκολ).

  • Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Αντώνη Ξυγκά, που ήταν πατέρας του προέδρου της Ακράτας Θανάση Ξυγκά.

 

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας (81΄ Σακελλαρόπουλος), Σ. Παππάς, Δημόπουλος,  Νικολακόπουλος, Πρέζας, Παράνομος, Καλύβας, Σιόζος, Χαλούλος, Σταυρόπουλος (11΄ λ.τ. Αποστόλου, 72΄ Ταρανάς).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ