Θέλοντας να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ακράτα υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. την Πάτρα 2005, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας του Γιώργου Σπανού που πλέον αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της στην κατηγορία, προέρχεται από 4 σερί νίκες και ήδη βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα  έχοντας συλλέξει 18 βαθμούς και εντός έδρας είναι αήττητη, αφού έχει 2 νίκες (Δρέπανο 3-0, Ψηλαλώνια 4-1)

και 2 ισοπαλίες (Αετός Πατρών 2-2, Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-0).

Όσον αφορά τώρα τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Βογιατζή αυτοί είναι αήττητοι στις 5 τελευταίες αγωνιστικές (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) και βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς και εκτός έδρας έχουν 2 νίκες (Μ. Δικέφαλος 5-0, Δρέπανο 4-2), 2 ισοπαλίες (Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-1, Ψηλαλώνια 0-0) και 1 ήττα (Αετός Πατρών 0-3).

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης είναι ο κ. Παναγιώτης Σακελλαρίου με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο και Βασίλη Μαρδά.

Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες, αφού συναντώνται για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ