Συνεχίζοντας την εκπληκτική της πορεία η Ακράτα αξιοποίησε για μία ακόμα φορά τον παράγοντα έδρα και επικράτησε της αξιόμαχης Πάτρας 2005 με σκορ 3-0 και πλέον συγκατοικεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Αστέρα Τέμενης.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Σπανού που πλέον τρέχουν με ένα σερί 5 νικών στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια τους, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε ένα άκρως κομβικά χρονικό σημείο στο 45΄ με τον Παύλο Αποστόλου (4ο φετινό).

Το γκολ αυτό όπως ήταν φυσικό άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο με τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Βογιατζή να μην μπορούν πλέον να ανταποκριθούν των απαιτήσεων του αγώνα και έτσι στο 62΄ ο Γιάννης Παράνομος (2ο φετινό) ουσιαστικά σφράγιζε την νίκη στην ομάδα του.

Απλά το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 78΄ από τον κορυφαίο φετινό της σκόρερ Βασίλη Έξαρχο (5ο φετινό), με την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας να φθάνει τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα και 3η εντός έδρας.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας, Σακελλαρόπουλος,  Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας, Παράνομος, Σταυρόπουλος, Έξαρχος (85΄ Γκόφας), Αποστόλου (68΄ Πιχλίνσκι), Χαλούλος (59΄ Ανωγιάτης).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ